Quatre museus de la ciutat organitzen la cinquena edició del Museum Quiz Summer Tour 2021

Un trivial per equips a quatre museus barcelonins, cada dimecres del 30 de juny al 21 de juliol

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona, el Museu Marítim de Barcelona, el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i el Museu d’Arqueologia de Catalunya, es tornen a unir aquest estiu per presentar la cinquena edició del Museum Quiz Summer Tour. Es tracta d’un trivial per equips que es jugarà, consecutivament, a cada un dels quatre museus participants, cada dimecres des del 30 de juny fins el 21 de juliol, de 21.00 h. a 23.00 h. Activitat gratuïta prèvia inscripció. Tota la recaptacióanirà destinada a l’ONG Proactiva Open Arms.

El Museum Quiz Summer Tour s’inspira en el pub quiz, un concurs de preguntes i respostes per equips que es juga als pubs de Gran Bretanya amb tant d’èxit que s’ha estès per tot el món. Quatre museus de la ciutat han adaptat aquest joc que consisteix en tres rondes de deu preguntes i respostes d’un nivell equiparable al trivial i que algunes d’elles faran referència a la temàtica de cada un dels museus. Les preguntes, que s’han de respondre per escrit, les formula el quizmaster, responsable de conduir i animar una sessió que transcorre en un ambient distès i amb servei de bar.

Per participar en el Museum Quiz Summer Tour, cal ser major de 18 anys, apuntar-se en equip (mínim de 4 persones i màxim de 6) i tenir ganes de passar-s’ho bé i viure la màgia dels museus a la nit. Cada grup ha de tenir el seu nom d’equip, i es poden apuntar a una o dues sessions. És imprescindible la inscripció prèvia a través d’aquest enllaç: bit.do/MuseumQuiz2021

Com en la darrera edició, el quizmaster serà l’actor i humorista Alberte Montes. El Museum Quiz Summer Tour 2021 compta amb el patrocini de la Fundació DAMM.

Programa del Museum Quiz Summer Tour 2021

30 de juny 7 de juliol 14 de juliol 21 de juliol

Jardí Botànic de Barcelona
Museu Marítim de Barcelona
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona Museu d’Arqueologia de Catalunya