ActividadesActualidad

Rec.0 i 080 Barcelona Fashion busquen nou talent

9bl3LM4DTMy0Q3sAC2NWaA-080- edició 019

 

 

 

 

 
Rec.0 i 080 Barcelona Fashion busquen nou talent

 

  • El festival de moda Rec.0 i el 080 Barcelona Fashion busquen el millor dissenyador/a  o marca de moda emergent amb la 4a Edició del Concurs de REC.0/080 Barcelona Fashion.
  • El guanyador s’emporta un premi doble: una pop-up store a la propera edició del Rec.0 i una pop-up gallery al 080 Barcelona Fashion.
  • Un jurat format per Cristina Fernàndez, fundadora i directora d’art de Little Creative FactoryFrancesca Tur, periodista especialitzada en moda de Tendencias.Tv, un membre del 080 Barcelona Fashion i un membre de l’equip de Recstores seran els encarregats d’escollir el guanyador.

 

L’aliança entre aquestes dues organitzacions de moda més importants de Catalunya es renova per quarta vegada: el festival de pop-up stores Rec.0 i el 080 Barcelona Fashion organitzen un concurs per a trobar el talent emergent en moda. Aquesta serà la quarta edició del concurs però amb una important novetat: el premi és doble, a més de la pop-up store al Rec.019 d’Igualada, el guanyador disposarà d’un espai de venda al Pop-ups Gallery de l’edició de juny del 080 Barcelona Fashion, al recinte modernista de Sant Pau.

 

El concurs es vehicularà a través d’una plataforma a Facebook, on els dissenyadors i marques joves presentaran els seus treballs amb la finalitat de ser escollits. Els deu finalistes seran escollits per votació popular. D’aquests deu, un jurat format per Cristina Fernàndez, fundadora i directora d’art de Little Creative FactoryFrancesca Tur, periodista especialitzada en moda de Tendencias.Tv, un membre del 080 Barcelona Fashion i un membre de Recstores escolliran tres finalistes d’on, finalment, sortirà el guanyador o guanyadora.

 

La festa d’entrega del premi, a #Nu02 de Barcelona

Es podrà participar des del 28 de març fins el 15 d’abril. L’entrega del Premi tindrà lloc a l’espai NU#02 de Barcelona el dia 25 d’abril i comptarà amb la presència del jurat, finalistes i convidats. El guanyador serà anunciat en el mateix acte i també a les xarxes socials i web de Recstores.

 

Del 8 a l’11 de maig, torna el festival Rec.0 a Igualada

Un centenar de marques de moda, 63 locals en antigues adoberies, 3 escenaris de música i 40food trucks distribuïts pel circuit urbà del barri del Rec formen l’oferta de Rec.0. La moda, epicentre del festival, serà més popular que mai ja que les marques i dissenyadors oferiran les seves col·leccions a preus molt rebaixats, convertint el barri del Rec en la concentració de vendes especials efímeres d’estocs més important d’Europa.

 

Marques internacionals com Adidas, Levi’s, Munich, Pepe Jeans, Camper o Reebok  conviuran amb la moda independent de Txell Miras, Brava Fabrics, Miriam Ponsa o Josep Abril.

 

Més informació a www.rec0.com.