SALA APOLO PRESENTA LA SEVA PROGRAMACIÓ PER LES FESTES DE POBLE SEC del 18 al 21 de juliol

21d5592c-e8d9-4ad2-964f-140b01d00bbb

La sala de Barcelona se suma per quart any consecutiu a les festes del barri amb un escenari propi i activitats especials a La (3) d’Apolo
L’Apolo presenta per cinquè any consecutiu la programació especial de la sala en les festes de Poble Sec. Per aquesta ocasió comptarà amb un escenari propi al carrer Vilà i Vilà els dies 20 i 21 de juliol, i amb activitats a la nova 3 d’Apolo, de 18 al 21 de juliol.

Avui s’anuncia, d’una banda, la programació musical de la sala per les festes de Poble Sec: 10 bandes i DJ’s de l’escena emergent local i nacional. D’altra banda, la il·lustradora barcelonina Marina Capdevila, en homenatge als 75 anys que compleix aquest 2018 la sala, pintarà un mural de grans dimensions a les parets de La (3) d’Apolo durant els dies festius.

Properament s’anunciaran horaris i novetats.

►  ESCENARI APOLO | 20 – 21 JULIOL

L’escenari de la Sala Apolo comptarà amb 7 grups i 3 DJ’s els dies 20 i 21 de juliol, en un horari de 18h a 02h. L’Apolo, com cada any, apostarà per l’escena nacional emergent i, en aquest sentit, el cartell musical d’aquest escenari estarà compost per:

Agost, banda de dream pop, finalista de la darrera edició de Bala Perduda; Estruç, ritmes distorsionats, guitarres i percussions; Evripidis Sabatis presenta Gramola de Pasión, un nou format per les festes de Poble Sec en què artistes i públic es creuaran per interpretar hits d’amor universals.

Papa Topo portarà el pop electrònic, i el duo Pinpilinpussies presentarà la seva proposta de garage pop de so lofi. Yawners és un projecte de power-pop dels 90 amb actual base a Madrid, guitarres potents i distorsionades. Vancouver Undercover, quintet també ex-concursant de la darrera edició de Bala Perduda, ens sorprendran amb el seu soul del futur.

Eneida Fever! DJ, veterana de la nit barcelonesa i coneguda per haver creat un dels segells independents més prestigiosos del país, Bip Bip Records, portarà els ritmes garage, psyche, però també el soul i el funk.

L’escenari tancarà divendres i dissabte, amb els DJ sets de Chica Barata, resident de la festa dominical Churros con Chocolate, i Mr Majestyk, amb la seva divertida sessió de singles mítics dels 70s 80s 90s.

►  LA (3) D’APOLO | 18 A 21 JULIOL 

Sala Apolo inaugurarà les festes amb un mural en homenatge als 75 anys de la sala, pintat i dissenyat per l’artista Marina Capdevila. La il·lustradora realitzarà aquest treball de forma oberta al públic, a La (3) d’Apolo,  de dimarts 18 a dissabte 21 de juliol. 

Marina es caracteritza per la creació de personatges intemporals, perduts i peculiarment d’edats avançades. Els seus recursos són l’exageració i la ironia, així com una poderosa carta de colors. 

A més, durant el cap de setmana, Lansbury actuarà a La (3) d’Apolo, trio que es caracteritza per les seves melodies de folk senzill i lletres àcides, i Link Meanie DJ, membre de la banda de punk rock The Meanies, entre molts altres.