Segona edició de la Free Friday Night al Museu Egipci de Barcelona amb Panasonic divendres 4 d’octubre i es podrà accedir al Museu de manera t otalment gratuïta des de les 7 de la tarda fins a la mitjanit.

 El Museu Egipci de Barcelona celebra la segona edició de la Free Friday Night a l’Egipci amb el patrocini de Panasonic. Es tracta d’una jornada de portes obertes que permetrà als ciutadans accedir a les instal·lacions del Museu i gaudir d’una de les col·lecions privades més importants en l’àmbit de l’art faraònic. L’esdeveniment se celebrarà el proper divendres 4 d’octubre i es podrà accedir al Museu de manera t otalment gratuïta des de les 7 de la tarda fins a la mitjanit.
Els visitants podran contemplar tant a la col·lecció permanent formada per més de 1.200 peces, i l’exposició “Tutankhamon, història d’un descobriment”, un particular homenatge que ha volgut fer el Museu Egipci de Barcelona a una de les aventures arqueològiques més importants de la història.
Durant la jornada el Museu Egipci de Barcelona també ha programat diverses activitats per tal d’oferir als visitants una experiència completa. Els usuaris podran participar durant cada hora en tallers de jeroglífics i de momificació.
Es tracta d’una jornada de portes obertes que pretén tenir recorregut en els propers anys i que permetrà acostar als veïns de la ciutat l’activitat que es realitza en el Museu Egipci de Barcelona, gràcies al patrocini de Panasonic.
Més informació a:
www.museuegipci.com
www.aircon.panasonic.eu
@MuseuEgipci
@PanasonicHC_es
#FreeFridayNightalEgipci
#FreeFridayNightenelEgipcio
#Panasonic #PanasonicClima