*Sixto Paz porta entrades a domicili i ataca l’optimisme amb ‘Bruno&Jan (&Albert)’ * (estrena 7 de maig) Círcol Maldà

*Sixto Paz porta entrades a domicili i ataca l’optimisme amb ‘Bruno&Jan (&Albert)’ *

Cartell

La productora *Sixto Paz* estrena aquest dijous 7 de maig la seva nova obra *‘Bruno&Jan (&Albert)’ *al *Círcol Maldà* de Barcelona, una conversa entre un autor de teatre frustrat (*Jan Vilanova*) i un actor (*Bruno Bergonzini*) al voltant d’un monòleg del Jan que mai no es va arribar a estrenar sobre el pessimisme i l’optimisme. Un tercer personatge (*Albert Casanovas*) acompanyarà el diàleg amb música i farà algunes aportacions a una obra que dirigeix *Pau Roca*.

L’obra tindrà un accés secret (perquè per poder entrar al teatre caldrà dir una contrasenya) i limitat (només la podran veure 700 persones en el conjunt de funcions). Adquirir l’entrada també tindrà un procés poc
habitual.

L’espectador haurà d’omplir un formulari i Sixto Paz li durà l’entrada a domicili el dia i lloc que aquest decideixi. Amb aquesta iniciativa es vol anar un pas més enllà i evitar qualsevol intermediari amb la finalitat que tots els recursos siguin per a les arts escèniques.

La nova aposta de la productora, impulsora del concepte de la taquilla inversa, arriba després dels últims èxits en públic i crítica de ‘Pulmons’(Sala Beckett i Teatre Lliure) i ‘L’efecte (Sala Beckett).

Dates: Del 7 al 24 de maig. De dimecres a dissabte a les 20.30h, diumenge a les 19h.

Idioma: Català/Castellà

Durada: 60 minuts

Preu: Preu reserva prèvia 14€. Reserveu enviant un mail a adriana@sixtopazproduccions.com // Preu taquilla: 20€ (sense descomptes)