Stendhal Books presenta els seus pròxims projectes tardor – hivern 2015

20151103110803476_300_200_1_0

 

 

 

 

 

Stendhal Books presenta els seus pròxims projectes tardor – hivern 2015

 

El llibre-assaig d’Oriol Rosell «Música degenerada. Ruido y electrónica extrema 1975-1995», el llibre de poesia de Hasier Larratxea «De un Nuevo Paisaje», l’antología «A (mujer, poesía y lenguaje)” i també inicia una nova col·lecció de poesia destinada a traduïr poetes catalans al castellà. Aquesta col·lecció comença amb el llibre de Mireia Calafell ”Tantes Mudes» traduït per Flavia Company. També els llibres de fotografia de Rut Cañas i María Mercromina, són els pròxims títols de Stendhal Books.

El 4 de novembre tindrà lloc a la galeria Miscelànea de Barcelona la presentació del llibre de fotografia de Rut Cañas “Elocuencia Visual”.

Des del seu naixement Stendhal Books ha publicat més de 2.000 exemplars de projectes propis i 5.500 de projectes editorials. Per al primer trimestre de 2016 té la previsió de publicar 4.000 exemplars de projectes propis.

Stendhal Books ha desenvolupat una xarxa de distribució pròpia de més de 40 llibreries a les principals ciutats del territori nacional.

Stendhal Books arrenca una tardor carregada de novetats i projectes. El primer tindrà lloc demà dimecres 4 de novembre a la Galeria Miscelànea de Barcelona amb la presentació del llibre i l’exposició “Elocuencia Visual” de Rut Cañas. “Elocuencia Visual” és el primer llibre de Rut Cañas i és un llibre íntim i personal amb imatges que, mitjançant la tècnica del collage, són reconstruïts en simbiosi amb el regne animal. Un llibre i una exposició suggerent i commovedora que es podrà veure fins al 15 de novembre

El 27 de novembre Stendhal presenta a la Fàbrica Moritz de Barcelona el llibre del 10è aniversari de Miscelània, on 15 dels autors més representatius de la galeria (Amaia Arrazola, GuimTió o Conrad Roset) formen part d’un llibre-objecte amb làmines signades i numerades.

El 12 de desembre Stendhal Books formarà part de la Festa del Llibre del Club Tr3sc amb el llibre «Camí de la Papallona», un llibre de Noe Gaya que explica en primera persona la seva història, un exemple de superació i un cant a la vida. El llibre compta amb el pròleg d’Eduard Punset i cartes de Killian Jornet, Núria Brugada i Antonio Gassó. També el 12 de desembre a la festa del llibre es presentarà el llibre-objecte de Miscelánea. La presentació tindrà format de xerrada entre els editors, directors de la galeria Miscelánea, il·lustradors com Cinta Vidal i el fundador de la revista Disgital Amor a l’Art, Victor Fernández Clarés.

El dia 20 de febrer tindrà lloc la presentació del poemari ”De un nuevo Paisaje» de Hasier Larretxea a la llibreria Enclave Libros de Madrid.

Entre finals d’any i principis de 2016 Stendhal té previst publicar el llibre-assaig d’Oriol Rosell “Música degenerada. Ruido y electrónica extrema 1975-1995”, el llibre de poesia de Hasier Larratxea “De un Nuevo Paisaje”, l’antología “A (mujer, poesía y lenguaje)” i també inicia una nova col·lecció de poesia destinada a traduïr poetes catalans al castellà. Aquesta col·lecció comença amb el llibre de Mireia Calafell ”Tantes Mudes» traduït per Flavia Company i el llibre fotogràfic de María Mercromina “The Other Woman”.

D’altra banda els projectes d’aquest 2015 segueixen disponibles com són el preciós llibre-objecte “Bajo la Lengua, bichos” de la poeta Uxue Juárez i les il·lustracions de Daniela Spoto; els llibres il·lustrats d’Amaia Arrazola “Corazón Robot” i Ana de Lima “El frío es relativo” o el llibre “L’Ona i el seu aniversari” de l’Anna García Galceran. Tots ells disponibles a la botiga online de l’editorial.

Stendhal Books neix el 2013 a Barcelona, fruit de llargues sobretaules i converses sobre el que els hi agradava del món editorial a Elisabet Parés i Álvaro García.

Neix d’una illusió per les coses ben fetes i del intent de supervivència d’una pràctica, la de fer llibres. En un sector ofegat entre la pirateria, el desinterès, la impressió de baix cost per Internet i els encàrrecs massius de baixa qualitat en països asiàtics; en un panorama on tant autors com editors busquen el seu lloc, Stendhal Books creu en el llibre objecte, en l’olor de la tinta, en les proves d’impressió, en trobar com fer les coses, per fer-les bé. Creuen que l’única manera de fer coses que sobrevisquin al pas del temps, és fer-les de manera que ens sentim orgullosos de signar-les.