Tallers de primers auxilis per als més petits de la casa a la Festa Major de Sants (23 d´agost)

 

Tallers de primers auxilis per als més petits de la casa a la Festa Major de Sants

 

ambulancies-festa-major-sants

 

 

Un any més, Ambulàncies Catalunya organitza tallers didàctics infantils amb motiu de la festa gran del seu barri

Barcelona, 18 d’agost 2016.- La cooperativa de transport sanitari Ambulàncies Catalunya tornarà per cinquè any consecutiu a la Festa Major de Sants amb els seus tallers infantils de primers auxilis, després de l’èxit dels anys anteriors.

Entre les activitats que es porten a terme al taller, s’ensenya els més petits la prevenció davant possibles accidents, com donar l’avís al 112 en cas d’emergència, l’inici al suport vital bàsic (com actuar en front d’una víctima inconscient i l’activació dels recursos), i reanimació cardiopulmonar bàsica.

Així mateix, els nens i nenes poden veure l’interior d’una ambulància per conèixer el seu funcionament i els materials i recursos de què disposa. Un cop realitzats els tallers, els petits reben un diploma i obsequis per la seva participació i per avalar els coneixements adquirits. 

Els tallers també estan dedicats als pares i mares, amb xerrades pràctiques sobre la desobstrucció de les vies aèries en infants.

Ambulàncies Catalunya és una cooperativa ubicada al barri de Sants amb més de 30 anys d’experiència en el sector del transport sanitari.

Podeu veure més informació dels tallers al nostre blog: http://ambulanciescatalunya.com/ambulancias/gran-acollida-dels-tallers-dambulanciescatalunya-la-festa-major-de-sants/ 

 

 

Tallers infantils de primers auxilis d’Ambulàncies Catalunya

Festa Major de Sants

Dimarts, 23 d’agost

De 10h a 13.30h

Parc de l’Espanya Industrial