«THIS IS MICHAEL» JUEVES, 8 DE SEPTIEMBRE: ÚNICA ACTUACIÓN EN EL AUDITORI DEL FÒRUM

«THIS IS MICHAEL»
DIJOUS 8 DE SETEMBRE: ÚNICA ACTUACIÓ A L’AUDITORI DEL FÒRUM
>>VIDEO TEASER<<
Entrades a la vend dijous, 19 de maig a les 12:00h a theproject
El 8 de setembre de 2022 l’Auditori del Fòrum acollirà l’espectacle internacional que ha conquerit el món, el show més gran sobre Michael Jackson. Una selecció internacional de ballarins, cantants i músics, amb un muntatge escenogràfic impactant per reviure al rei del pop a This is Michael.
30 anys després de l’últim concert de Michael Jackson a Barcelona, que va tenir lloc el 18 de setembre de 1992 a l’Estadi Olímpic -en el marc del Dangerous World Tour-, reviurem la seva música i el seu art amb un espectacle fascinant que recull tots els seus grans moments.
Lenny Jay protagonitza aquest projecte després d’haver transitat diverses temporades a l’exitós musical europeu sobre el rei del pop, on va rebre afalacs de la mateixa família Jackson. La seva increïble semblança, física i vocal, converteix This ls Michael en una experiència única, que permet emocionar-nos i vibrar recordant l’etern MJ. Un impressionant elenc internacional de ballarins, cantants i músics per a un espectacle de més de 2 hores amb els temes més emblemàtics de Michael Jackson per fer honors a l’artista més exitós de tots els temps.
This is Michael, en plena gira internacional, recala a Barcelona i ens torna l’oportunitat de vivenciar la gira musical i de vibrar amb el “el concert més gran que mai va succeir”, fins ara.


«THIS IS MICHAEL» 
JUEVES, 8 DE SEPTIEMBRE: ÚNICA ACTUACIÓN EN EL AUDITORI DEL FÒRUM
Entradas a la venta jueves, 19 de mayo a las 12:00H en theproject
>>VIDEO TEASER<<
El 8 de septiembre de 2022 el Auditori del Fòrum acogerá el espectáculo internacional que ha conquistado el mundo, el mayor show sobre Michael Jackson. Una selección internacional de bailarines, cantantes y músicos, con un montaje escenográfico impactante para revivir al rey del pop en This is Michael.
30 años después del último concierto de Michael Jackson en Barcelona, que tuvo lugar el 18 de septiembre de 1992 en el Estadi Olímpic -en el marco del Dangerous World Tour-, reviviremos su música y su arte con un espectáculo fascinante que recoge todos sus grandes momentos.
Lenny Jay protagoniza este proyecto después de haber transitado varias temporadas en el exitoso musical europeo sobre el rey del pop, donde recibió halagos de la propia familia Jackson. Su increíble parecido, físico y vocal, convierten a This ls Michael en una experiencia única, que permite emocionarnos y vibrar recordando al eterno MJ. Un impresionante elenco internacional de bailarines, cantantes y músicos para un espectáculo de más de 2 horas con los temas más emblemáticos de Michael Jackson para hacer honores al artista más exitoso de todos los tiempos.
This is Michael, en plena gira internacional, recala en Barcelona y nos devuelve la oportunidad de vivenciar la gira musical y de vibrar con el «mayor concierto que nunca sucedió», hasta ahora.