TIME OUT DISTINGEIX MIG MILER D’ESTABLIMENTS DE BARCELONA AMB UN SEGELL IDENTIFICATIU QUE ELS ACREDITA COM A RECOMANATS PER LA REVISTAEls editors gastronòmics i culturals de Time Out celebren els 15 anys de la revista identificant els seus establiments favorits de Barcelona. Més de 500 restaurants repartits pels deu districtes, a banda de botiguesde tot tipus, espais culturals com teatres o museus, i locals diversos que contribueixen a fer de la capital catalana un lloc fantàstic per descobrir. Amb aquesta distinció la revista vol encoratjar els propietaris a seguir fent tan bona feina, i animar els barcelonins i barcelonines a visitar els tresors foodie que amaga la ciutat.

Son més de 600 locals, entre bars, restaurants, botigues i equipaments culturals, que els editors de la revista han visitat un per un i que consideren “els imprescindibles per al 2023”. Des d’aquest mes de febrer compten amb un distintiu físic en forma d’adhesiu a les portes d’entrada amb la llegenda que diu “Establiment Recomanat per Time Out”. D’aquests, n’hi ha mig centenar que han entrat a la llista de “Els 50 millors restaurants de Barcelona” i que es poden reconèixer perquè llueixen una placa que hi diu “Sou l’hòstia! ” 🙂

A banda de la distinció física, Time Out els l’ha facilitat en format digital i els ha reunit a tots en una llista de Google Maps (apta per a mòbils) que permet als seus usuaris localitzar-los de manera ràpida a través del mòbil .

Barcelona

La selecció gastronòmica de l’equip editorial de Time out Barcelona reuneix els xefs més en forma de la ciutat, al capdavant de cuines de tots els estils i per a totes les butxaques. L’oferta és variada, de qualitat, monumental: des del petit bar de tapes de tota la vida, passant pel millor producte fresc fins als restaurants amb estrelles Michelin, o a l’altre extrem, el millor street food.

Mig miler de bars i restaurants repartits pels 10 districtes que combinen propostes tan diverses com l’horta que presenta el restaurant Virens de Rodrigo de la Calle o els guisats potents de Can MarLau amb la visió d’un bullinià, Ferran Palau, per esmorzars de forquilla. El menú de migdia de barri també és present en aquesta acurada tria, amb projectes tan interessants com els que presenten el Lanto del xef Ricardo García en un bar del Clot o el gegantí Per Feina, de Rafa Zafra, de cuina tradicional amb divuit plats a escollir.


I en aquesta època de reconeixement dels establiments de barri i de proximitat, també hi ha ofertes tan solvents com la del Bar Echegaray i els seus productes de km 0, al Poblenou, o el Xemei, un clàssic modern que sublima allò extraordinari amb allò quotidià.

L’equip editorial de Time Out també s’ha proposat alimentar l’ànima dels més de 150 establiments recomanats. Aquesta secció inclou botigues de tota mena, espais culturals, com ara teatres o museus i descobreix propostes atractives i útils com una selecció dels llocs més especials per anar a comprar, les obertures més destacades de l’any, les obres de teatre que marcaran aquesta temporada o les obres d’art secretes que hi ha a
Barcelona.

Més informació: https://www.timeout.cat/barcelona/ca/noticies/time-out- barcelona-reparteix-amor-per-tota-la-ciutat-020823

Mapa interactiu Recomanats de Time Out Barcelona (versió mòbil):
https://bit.ly/3I6KheS