Torna Born Street Food per 10é any consecutiu a Barcelona els dies 16, 17 i 18 de juny


· El Born Street Food ja té data: els dies 16, 17 i 18 de juny torna la festa gastronòmica del Born a Pla de Palau.

· Enguany se celebren 10 anys de festa sent la 12a edició del festival ‘foodie’ per excel·lència amb la participació de 16 dels millors restaurants del barri, noves propostes gastronòmiques i música en directe.

 · Organitzat per l’Associació de Barcelona Born Gourmet, aquesta trobada s’ha consolidat en el Born com un dels prestigiosos esdeveniments gastronòmics i ha anat creixent exponencialment durant aquests 10 anys.

· Born Street Food forma part del conjunt d’activitats de Born Districte Gastronòmic, un moviment que té una clara declaració d’intencions: donar a conèixer la gastronomia del Born nacional i internacionalment.

 L’esperat festival gastronòmic Born Street Food torna un any més, per 10è any consecutiu i coincidint amb la Festa Major, al barri del Born-La Ribera a Barcelona, delectant a veïns i visitants amb una exquisida selecció de 16 de les millors propostes gastronòmiques de la zona. Es durà a terme del 16 al 18 de juny, convertint els carrers de l’històric barri en un epicentre culinari ple de sabors locals, nacionals i internacionals.
Aquest esdeveniment anual, que s’ha convertit en un referent gastronòmic a la ciutat, promet oferir una experiència inoblidable per a tots els visitants. Durant tres dies plens de sabor i diversió, els assistents podran gaudir d’una àmplia varietat de plats preparats pels xefs i restaurants participants.

Enguany el festival comptarà amb la participació de 16 restaurants i tendeixis gourmet de referència al costat dels millors xefs de la ciutat. Des dels tacs mexicans d’Oaxaca Cuina Mexicana, els reconeguts canelons de la barra del 7 Portes, els formatges de Vila Viniteca, la fritada de peix blau de la Confraria de Pescadors de Barcelona, el txuleton de vaca vella de Sagardi fins als famosos pastissos de formatge de Jon Cake, el Born Street Food en el Born satisfarà tots els paladars. Els xefs i restaurants participants portaran amb si la seva passió per la cuina i el seu compromís amb ingredients frescos i de qualitat per a crear autèntiques obres mestres gastronòmiques a l’aire lliure. A més de l’oferta culinària, el festival comptarà amb una atmosfera animada i festiva. La música en viu omplirà els carrers del Born, creant un ambient acollidor i divertit per a tots els assistents.
“Estem encantats d’anunciar les dates del pròxim festival de Street Food en el Born», comenta Juan Carlos Arriaga, president de l’Associació de Comerciants Born Comerç. «Serà una oportunitat única per a descobrir nous sabors, gaudir de la cultura culinària del barri i gaudir amb amics i familiars.”

Tres dies per a gaudir dels millors showcookings amb productes de temporada, cuinats a peu de carrer, pels xefs de Barcelona Born Gourmet, bon ambient, bona música i bon temps en la plaça Pla de Palau del barri de Born. Des del divendres 16 i dissabte 17 de juny de 12.00 a 00.00 hores i el diumenge 18 fins a les 22.00 hores.


16 restaurants i tendeixis gourmet participants
Cadaqués Cuina Mediterránea
Euskal Etxea taberna
Jon Cake
Llamber
Sagàs Pagesos i Cuiners
Sagardi cuiners bascos
Oaxaca cuina mexicana
Pork… Boig per Tu
Barra 7 Portes
Bronzo Bar e Cucina
Ikoya Izakaya
1881 per Sagardi
Confraria de Pescadors de Barcelona
Tapeo Born
El Foro
Vilaviniteca


Sobre Barcelona Born Gourmet
L’Associació Barcelona Born Gourmet reuneix una selecció de restaurants i tendeixis gourmet del Born amb una extensa experiència i vinculació al barri. L’objectiu és reivindicar la gastronomia de gran qualitat, única i singular, que predomina en aquest històric enclavament de Barcelona.
Vinculats a l’Associació hi ha comerciants i cuiners amb una llarga tradició en el barri, com el Patró Major, José Manuel Juárez (Confraria de Pescadors), Salvador Sans (Cafés El Magnífico), Quim Vila (Vila Viniteca), Fran Heras (Llamber i El Chigre), Rafa Zafra (Estimar), els germans Iñaki i Mikel López de Viñaspre (Sagardi, Cadaqués, Golfo de Bizkaia, Euskal Etxea, Bodega Vidrios & Cristales), Oriol Rovira amb estrella Michelin aplica la seva cuina de Km0 (Sagàs Pagesos i Cuiners, Pork… boig per el teu), Jon Cake (Jon Cake), Joan Bagur (Oaxaca Cuina Mexicana), Hideki Matsuhisa (Ikoya Izakaya), Dani Rueda (Tapeo Born), Francisco Solé Parellada (7 Portes), Fred Guzzo (Guzzo Club), Marc Villà (Bronzo), i la segona generació dels Vainberg, que s’han aliat amb el xef Hug Pla Corts per a reinventar la cuina del restaurant El Foro.
BORN STREET FOOD – 10é edició

Quan?
16, 17 i 18 de juny

Horaris
Des del divendres 16 i dissabte 17 de juny de 12.00 a 00.00 hores i el diumenge 18 fins a les 22.00 hores

On?
Plaça de Palau
Metro: Jaume I

Web
www.barcelonaborngourmet.com/born-street-food/

INSTAGRAM 
#BORNStreetFood
@borngourmet
Facebook
www.facebook.com/barcelonaborngourmet