TORNA EL BAM CULTURA VIVA 24, 26 i 27 de setembre

El festival BAM Cultura Viva s’adapta al nou context en una quarta edició que es durà a terme els dies 24, 26 i 27 de setembre al Recinte Fabra i Coats. S’hi podrà gaudir de més de 20 propostes artístiques de proximitat. Un espai amable i relaxat, per a tots els públics i tots els gustos que, aquest any, replanteja els espais i es presenta amb aforament més reduït.

L’Espai BAM Cultura Viva vol generar un context participatiu de festa major on la diversitat sigui una de les protagonistes principals. L’edició d’enguany inclou les actuacions i els espectacles de Maat, Pieces ZX, Bounties, Linalab & NotMe, Bichos do Brasil, Jorge da Rocha, SAffrAn!, Pivot i VISE, Bren, Las Ninyas del Corro, Indee Stylah, el showcase de Sunkusi o DANI entre altres.

Com és habitual, la programació d’aquesta edició s’ha construït a partir d’una convocatòria oberta, que aquest any va coincidir amb el principi del confinament, i on es van rebre gairebé 500 propostes connectades amb la música. Una comissió, formada per membres del Plenari del BAM Cultura Viva, ha fet una escolta activa de totes les propostes i s’ha reunit telemàticament per debatre i donar forma al cartell definitiu de l’edició d’enguany. A la comissió s’hi han sumat persones de perfils i experiències diverses, per guanyar en riquesa de punts de vista i experiències.

Enguany es posa en valor la proximitat de les bandes i les propostes musicals que, en molts casos, les impulsen teixits associatius i comunitaris de Barcelona, que mereixen l’altaveu històric d’unes Festes de la Mercè especials.

Per tal de garantir la seguretat de tothom, tots els espais tindran aforament limitat amb passis de matí, migdia i vespre que garantiran la seva desinfecció.

Podeu consultar la programació completa del BAM Cultura Viva aquí