ActividadesActualidadMúsica

Torna el cicle més atractiu de l’estiu a Barcelona: La Pedrera JAZZ Els divendres i dissabtes, del 7 de juny al 14 de setembre

Els divendres i dissabtes, del 7 de juny al 14 de setembre

Torna el cicle més atractiu de l’estiu a Barcelona: La Pedrera JAZZ

La Pedrera Jazz reuneix el talent jove més destacat del moment

 15 propostes musicals per als cap de setmana d’estiu, amb una copa i espectaculars vistes de la ciutat

El terrat de La Pedrera serà l’escenari més màgic de les nits d’estiu

pedrera-jazz-nits-musicaLa Pedrera Jazz es presenta com el cicle essencial a l’estiu a Barcelona. L’edició 2019 proposa 15 projectes amb el talent jove més rellevant del jazz fet a Barcelona. El cartell és una combinació de les figures més representatives del panorama jazzístic actual per tal d’aconseguir una banda sonora en viu immillorable. El terrat de La Pedrera es converteix en l’escenari més excepcional de l’estiu on gaudir de la nit, les vistes a la ciutat i de la millor música en directe.

 

El millor jazz fet a casa nostra

Enguany la Fundació Catalunya La Pedrera presenta un cartell amb el talent jove més destacat del panorama jazzístic amb 30 sessions i 17 grups musicals. Bandes com Joan Codina Sextet, Supersax Project, Rita Payés, els duos formats per Marcel·li Bayer amb Toni Saigi i Marco Mezquida amb Manel Fortià, el quartet de Magalí Datzira o Joan Mar Sauqué amb el seu quintet donaran la benvinguda a l’estiu, transformant el terrat de La Pedrera en un escenari emblemàtic i suggerent.

 

El cicle La Pedrera Jazz, organitzat per la Fundació Catalunya La Pedrera, és un esdeveniment consolidat a les nits d’estiu de la ciutat amb més de 7.000 visitants l’any 2018. Cada vespre de divendres i dissabte a partir del 7 de juny, La Pedrera obrirà les seves portes perquè el públic gaudeixi d’un concert i d’una experiència màgica.

 

 

Vídeo del cicle

 

Més informació: http://www.lapedrera.com/ca/agenda-activitats-barcelona/cicle/la-pedrera-jazz