Torna la Fira Medieval a Creu Coberta! 2 i 3 d’octubre

Torna la Fira Medieval a Creu Coberta!

Enguany celebrem els 15 anys de la Fira Medieval! Una fira que hauríem hagut de celebrar l’octubre passat, però que la pandèmia la va postposar. Ara tornem amb més ganes que mai, tot respectant les mesures de seguretat que ens demanen les autoritats

Durant del cap de setmana dels dies 2 i 3 d’octubre, el carrer Creu Coberta tornarà a ser medieval. Enguany, amb més espai, ja que en estar el carrer obert els caps de setmana, allargarem la fira fins a l’inici del carrer de la Creu Coberta, a la confluència amb Joanot Martorell, donant servei a tots aquells comerciants que normalment no podien sortir. A més, i com que els carrers de Rector Triadó i Torre Damians estaran en obres, aprofitarem el flamant carrer Diputació, al costat del Meeting Point, per situar-hi la fira d’oficis medievals. Al carrer Diputació, a més, situarem un gran espai infantil, amb nòria, castell, castell inflable i altres jocs.

Disposarem de dos escenaris, un al Meeting Point, i un altre al carrer Creu Coberta prop de Sant Roc, per a que tots els assistents puguin gaudir de les actuacions de Pendragon, inspirades en l’època medieval, amb música, teatre i dansa d’aquells temps, amb princeses i dracs, i amb entitats del barri que com sempre hi col·laboraran. Una ruta el dissabte sobre el comerç del barri amb Artixoc, i una altra diumenge sobre la història medieval de Creu Coberta, complementaran la festa.

El Poble Espanyol i els seus artesans també ens acompanyaran a la fira, amb activitats i mostra d’artesania. Serà una jornada molt especial per anar recuperant poc a poc el nostre comerç de proximitat i la vitalitat que ens caracteritza, enmig de la Festa Major d’Hostafrancs.

També tindrem les danses de Nataraja DanceFàbrica de somnis Sònia Alonso i la música de l’escola Jam Session.

Bona Fira Medieval!