Torna TESTIMONI DE CÀRREC d’Agatha Christie al Teatre del Raval el proper 13 de setembre

El Teatre del Raval és un referent del teatre de suspens i misteri. Espectacles com 12 HOMES SENSE PIETAT, TESTIMONI DE CÀRREC, LA VISITA INESPERADA o LA DONA DE NEGRE han atret cada any un gran nombre d’espectadors amants del gènere, poc habitual als escenaris catalans.

 

el proper 13 de setembre a les 20h una de les produccions més exitoses i recordades del teatre, TESTIMONI DE CÀRREC, l’obra mestra d’Agatha Christie, tornarà a l’escenari del Raval amb  una de les històries més apassionants del cine negre que romandrà en cartell els mesos de setembre i octubre.

 

ÈXIT DE CRÍTICA I PÚBLIC: El Teatre del Raval torna a acollir aquest  clàssic de la cinematografia dels anys 50 amb l’atractiu que ofereix el gènere de suspens ambientat en un tribunal de justícia, en aquest cas amb la signatura de la reina del suspens, Agatha Christie. TESTIMONI DE CÀRREC va ser el fenomen de les temporades 2015-2016 i 2016-2017. Les xifres parlen per sí soles:

 

– 150 funcions – 1 any en cartell

– Més de 15.000 espectadors

– 1.200 espectadors van pujar a l’escenari per formar part del repartiment en el paper de Jurat.

 

 

UN AL·LICIENT AFEGIT: el jurat està format per espectadors. Faran d’actors per un dia i viuran l’emoció de compartir l’escenari amb els actors  i formar part d’un gran espectacle. Trenquem també la quarta paret, per a que l’escenari i la sala formin un únic espai.

Realitat i ficció s’entrellacen per a sorprendre amb un espectacle sense precedents, oferint una experiència irrepetible.

 

BLANC I NEGRE: Seran les úniques tonalitats utilitzades en l’escenografia i el vestuari tot evocant el cinema negre de la època.

 

Podeu trobar imatges i dossier de premsa a la nostra web a la pestanya “Premsa” (a dalt a la dreta).

Clip promocinal: https://www.youtube.com/watch?v=hOjfvcu3IlE  (si necessiteu imatges de l’espectacle contacteu amb nosaltres)

   

TESTIMONI DE CÀRREC, d’Agatha Christie

 

A partir del 12 de setembre. (Prèvies a partir del 7 de setembre)

Horaris: dijous i divendres a les 20h, dissabtes a les 19h i diumenges a les 18h.

 

Preu taquilla: 24€ (Prèvies 10€) / Durada: 1 hora 40 minuts / Idioma: Català

Venda d’entrades: www.teatredelraval.com

 

SINOPSI:

Leonard Vole és acusat de l’assassinat de la senyoreta French, una anciana rica amb qui mantenia una relació amistosa. El presumpte mòbil del crim és l’herència dels béns de la difunta. Tot i que les proves en contra seva són irrefutables, Sir Wilfrid Roberts, un prestigiós advocat criminalista que acaba de patir un atac de cor, es fa càrrec de la seva defensa.

 

Testimoni de càrrec (títol original Witness for the Prosecution) és una pel·lícula de Billy Wilder, estrenada el 1957 i protagonitzada per Charles Laughton, Marlene Dietrich i Tyrone Power. És l’adaptació de l’obra teatral d’Agatha Christie estrenada al 1953.

 

Tal i com es demanava als cartells originals de la pel·lícula, nosaltres també demanem al públic: En parlaràs, però si us plau, no expliquis el final!”

 

Repartiment:

Jordi Coromina – Sir Wilfrid

Empar López – Romaine Vole

Carlos Briones – Leonard Vole

Muntsa Tur – Srta. Plimsoll

Lluis Altés – Sr. Myers

Enric Cervera – Sr. Carter / Thomas

Gerard Clavell – John Mayhew

Montse Miralles – Janet Mackenzie

Sergio Alfonso – Inspector Hearne/ Policia judici

Berton Fernández – Jutge

Laia Serra – Noia

 

Autora: Agatha Christie