Tornen les Nits Màgiques de la Casa Batlló


Més d’una dècada de Nits Màgiques a la Casa Batlló, el combo cultural que permet visitar l’obra mestra de Gaudí i viure d’un concert al terrat amb copa de benvinguda.

La visita cultural ha estat guardonada recentment com a millor visita cultural de l’any (International Exhibition of the Year 2022 – Musem & Heritage Awards). Aquesta proposta museogràfica pionera combina una restauració exemplar amb diferents innovacions tecnològiques que amplifiquen la màgia de Gaudí: sales immersives, Tablet de Realitat Augmentada i produccions audiovisuals.


Aquest any, Nits Màgiques s’estrena al març amb 6 úniques sessions els dies 10, 11, 17, 18, 24 i 25. A partir del dia 31 de març l’experiència serà diària i durarà fins a finals d’estiu. Les Nits Màgiques inclouen visita al monument a les 20 i concerts a les 21 h. La durada completa de l’experiència és de 2 hores aproximadament.


Des de l’1 de març ja es poden adquirir les entrades a casabatllo.cat.


La Casa Batlló oferirà un nombre d´entrades limitades per a residents a Espanya amb un descompte de 20 euros.


L’oferta musical de Nits Màgiques comptarà amb 15 artistes de diferents estils musicals. Els artistes confirmats fins ara per al 2023 són: la cantant i compositora catalana d’origen britànic Monica Guech, La Mar de Rumba, una barreja de jazz fusió, bossa nova i rumba amb el duet de María Blanco i David Torras, la cantant, guitarrista i compositora Gigi MacFarlane, Luna Llena, duet de guitarra espanyola i dansa flamenca amb Sergi Vicente i Juan Ruano, la banda de jazz, blues, swing i bongaloo Summer Lovers, la versatilitat del cantant anglès Lexter, Audrey, una jove solista que interpreta temes Pop , Soul i Rhythm & Blues d’artistes com Whitney Houston, Adele, Beyoncé o Rihanna. Finalment, Nika Mills trio, un trio liderat per Nika Mills que inclou teclat i percussió i ofereix un repertori que combina temes clàssics del Jazz i el Soul, amb versions pròpies de temes Pop i Dance.