TOTEM s’estrena el proper divendres 23 de març i restarà a la ciutat fins al 20 de maig

18219_Logo_Totem_onLight_POS_Flat_ORIGINAL

Dirigit per ROBERT LEPAGE

 

 

CIRQUE DU SOLEIL JA ÉS A BARCELONA
AMB LA SEVA NOVA PRODUCCIÓ

 

TOTEM

 

 QUE AVUI HA AIXECAT LA ICÒNICA CARPA BLANCA

EN EL DISTRICTE CULTURAL DE L’HOSPITALET

 

 NOMÉS FINS AL 20 DE MAIG, IMPRORROGABLE!

 Totem Cirque du Soleil Cartel_preview

 El símbol més característic del retorn de Cirque du Soleil i la seva nova producció TOTEM a Barcelona és l’aixecament de la inconfusible Gran Carpa Blanca i la ciutat sobre rodes de Cirque du Soleil.  Feia 6 anys que aquest esdeveniment no es produïa a la ciutat. Enguany, a més, la Gran Carpa inaugura nou emplaçament al Districte Cultural de L’Hospitalet.

                                                                                                                                                               

L’esdeveniment, que s’ha celebrat avui a les 13, ha congregat un equip de més de 60 persones per aixecar més de 1.000 pals d’acer des de terra.

 

 

 

20 anys d’actuacions a Barcelona

 

Enguany, la companyia celebra els 20 anys de la seva primera visita a Barcelona. Va ser el 1998 quan, per primera vegada, Cirque du Soleil es va presentar a la Ciutat Comtal amb el seu espectacle Alegría. Des d’aleshores, Cirque du Soleil ha tornat tretze vegades a la ciutat, vuit amb espectacles de carpa i cinc amb produccions de pavelló: Quidam (carpa, 2000 i 2008), Saltimbanco (carpa, 2002 i pavelló, 2010), Dralion(carpa, 2005 i pavelló, 2013) Alegría (carpa, 2007 i pavelló, 2016), Delirium (pavelló, 2007), Varekai(carpa, 2010 i pavelló 2016), Corteo (carpa, 2012) i Michael Jackson, The Immortal Tour (pavelló, 2013).TOTEM és la novena producció de carpa que visita Barcelona i, amb aquesta, ja seran quinze les vegades que Cirque du Soleil haurà visitat la ciutat.

 

02_carapace_116_preview

                                                                                                                                                                                          

 

 

 

 

 

TOTEM s’estrena el proper divendres 23 de març i restarà a la ciutat fins al 20 de maig. L’estada de la companyia a Barcelona no es podrà allargar més enllà d’aquesta data, perquè ha de continuar el seu viatge a Màlaga, on estrenarà l’espectacle l’1 de juny, i a Alacant, on romandrà del 20 de juliol al 19 d’agost.

 

 

 

Sobre la Gran Carpa i la ciutat de Cirque du Soleil:

  • La Gran Carpa té capacitat per a més de 2.500 persones.
  • Per fer el muntatge complet es necessiten 8 dies, ja que no només es duu a terme la instal·lació de la Gran Carpa, sinó també de la resta d’elements de la ciutat sobre rodes: la carpa artística, la taquilla, les oficines administratives i la cuina.
  • La Gran Carpa té unes dimensions de 19 metres d’altura i 51 metres de diàmetre.
  • Cadascun dels 4 pals fa 25 metres d’altura.
  • Només la Gran Carpa necessita 550 piquetes (d’una mida d’un metre i mig cadascuna) per assegurar-la de manera ferma a terra.
  • La Gran Carpa, la zona VIP, la carpa d’entrada i les carpes artístiques estan climatitzades i disposen d’aire condicionat.
  • TOTEM es desplaça en 75 camions tràiler, que transporten al voltant de 2.000 tones d’equip.

 

 

0R4A1323_finale_R_preview

 

 

 

 

 

 

 

Sobre TOTEM

Amb un elenc format per 46 artistes, actors, músics i cantants, TOTEM reuneix una àmplia selecció d’espectaculars proeses acrobàtiques, altes dosis de comèdia, girs teatrals que emocionen i impactants efectes especials. TOTEM destaca per l’ús de detalls escenogràfics espectaculars i projeccions que canvien en temps real al ritme del moviment dels artistes. Fins i tot s’han integrat a l’espectacle les fotografies fetes per Guy Laliberté durant la seva Poetic Social Mission a bord de l’Estació Espacial Internacional. Més de 4,8 milions de persones han vist TOTEM des de la seva estrena mundial a Montreal 2010. TOTEM és la producció número 28 del Cirque du Soleil i el catorzè espectacle realitzat sota la carpa.

 

Mira l’entrevista a Robert Lepage sobre la creació de TOTEM:  http://cirk.me/1a6CBhz

 

Sobre CIRQUE DU SOLEIL

Trenta anys enrere, Cirque du Soleil era un somni. El somni d’una petita comunitat d’artistes de carrer que hauria fet qualsevol cosa per compartir el seu amor pels escenaris, el circ i el món. La família va créixer i ara està formada per milers de somiadors – creadors, artistes, tècnics i treballadors a l’ombra. El somni s’ha convertit en un símbol d’orgull per Quebec, una companyia internacional que ha creat 35 grans espectacles, 20 dels quals encara s’estan representant. Més de 150 milions d’espectadors de més de 400 ciutats dels sis continents han vist algun espectacle de Cirque du Soleil des de la seva fundació, el 1984. La companyia, que va celebrar el seu 30è aniversari el 2014, actualment dóna feina a més de 4.000 treballadors.

 

Per a més informació sobre TOTEM, visita www.cirquedusoleil.com/totem

No et perdis TOTEM al Twitter: @Cirque #TOTEM

Segueix a TOTEM i al Cirque du Soleil a: Facebook / Instagram / YouTube / Tumblr / Google +

 

Per a més informació sobre el Cirque du Soleil visita www.cirquedusoleil.com

Descobreix més sobre One Drop a www.onedrop.org

 

PATROCINADOR: TOTEM dona les gràcies al seu patrocinador oficial SKODA.