UNA VOCE IN OFF / LA VOIX HUMAINE, DUES ÒPERES DEL SEGLE XX AMB AZORÍN I L’OBC ( 18, 20 i 22 de gener de 2015) Gran Teatre del Liceu

UNA VOCE IN OFF / LA VOIX HUMAINE, DUES ÒPERES DEL SEGLE XX AMB AZORÍN I L’OBC

Se’n faran únicament tres funcions: 18, 20 i 22 de gener de 2015

La Voix Humaine.Jaime Villanueva 005

Una voce in off (1962), de Xavier Montsalvatge, i La voix humaine (1959), de Francis Poulenc, integren el programa doble que es podrà veure al Gran Teatre del Liceu, sota la direcció d’escena de Paco Azorín i la direcció musical de Pablo González al capdavant de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) i el Cor del Liceu. Les òperes es podran veure en tres úniques funcions: 18, 20 i 22 de gener.

Dues grans cantants-actrius, les sopranos Ángeles Blancas (Una voce) i María Bayo (La voix), interpreten dues dones desesperades per la pèrdua del seu amant. En un llarg monòleg, ple d’alta tensió dramàtica, ambdues dones estan obsessionades per la veu d’un home a l’altra banda del telèfon: la del marit difunt que deixa enregistrat un missatge de veu i la de l’ex amant que truca per explicar-li que la deixa per una altra.

Una voce in off és una producció pròpia del Liceu, i La voix humaine és una coproducció amb els Teatros del Canal (Madrid). Dos exemples del millor de l’òpera del segle XX.