Veronica Roth publica Les marques de la mort

Veronica Roth publica Les marques de la mort

La nova duologia de l’autora de Divergent, un fenomen mundial de la literatura juvenil

662316

 
La creadora de la sèrie Divergent, la nord-americana Veronica Roth, publica en català el 18 de gener de 2017 Les marques de la mort, una novel·la editada per Fanbooks (Grup62). 

Veronica Roth amb tan sols 27 anys ja va obtenir el màxim prestigi amb la sèrie Divergent, amb 35.000 milions d’exemplars venuts a tot el món i 42.000 exemplars en català. Va aconseguir mantenir-se al rànquing de vendes de The New York Times durant 47 setmanes seguides i han traduït les seves obres a més de 40 idiomes. 

 
Les dues primeres entregues de la sèrie Divergent ja han sigut adaptades al cinema amb molt d’èxit, i el pròxim mes de juny del 2017 s’estrenarà l’última pel·lícula de la sèrie. 
 
Les marques de la mort se suma a l’exitosa bibliografia de Veronica Roth. Una impressionant novel·la sobre el poder de l’amistat -i de l’amor- en una galàxia plena de destins inesperats. 
 
 
 
La CYRA és la germana d’un brutal tirà que governa el poble de Shotet. Malgrat que no aprova els mètodes del seu germà, acaba donant suport al seu poder.
 
L’AKOS, que procedeix de la pacífica nació de Thuvhe, és capturat juntament amb el seu germà pels soldats de Shotet i entregat a la custòdia de la Cyra.  
 
En un planeta dominat per la venjança i la violència, l’odi entre l’Akos i la Cyra i els seus respectius pobles sembla insuperable. Tots dos hauran de decidir si es destrueixen l’un a l’altre o s’ajuden per poder sobreviure i canviar l’equilibri de poder de la galàxia.
 
Gran expectació a tot el món davant de la
publicació del nou llibre de Veronica Roth
 
 
 
—Et penses que sóc brutal perquè és el que has sentit dir de mi —li vaig precisar—. I les coses que he sentit jo de tu, què? Tu també ets tan susceptible, tan covard, tan ximple?
—Ets una Noavek —va fer, tossant, plegant els braços—. Portes la brutalitat a la sang. 
 
—Jo no vaig escollir la sang que em corre per les venes —li vaig etzibar—. Com tu tampoc no vas escollir el teu destí. Tu i jo hem esdevingut el que suposava que havíem d’esdevenir. 
Fragment del llibre Les marques de la mort
de Veronica Roth
 
 
 
Booktrailer

L’autora
 
 
VERONICA ROTH és autora dels best-sellers mundials Divergent, Insurgent, Lleial i Quatre, tots publicats a Fanbooks. Actualment, viu a Chicago amb el seu marit.