VEU DE DONA 11 – 28, Oct. 2018 Sala Atrium

VEU DE DONA

cartellveudedona2-400x270

dones molt diferents reclamen a crits els seus drets. Criden per la igualtat, per la justícia, per la comprensió́ i per la llibertat. Criden desesperadament, perquè̀ és el seu desesper el que les mou.

11 – 28, Oct. 2018


Quatre dones decideixen submergir-se per tal de descobrir la realitat d’aquesta societat occidental aparentment igualitària. A l’endinsar-se s’adonen que encara en ple segle XXI les dones són excloses de les esferes de poder, agredides sexualment i educades per ser esveltes, mares, sensibles, impecables i… infelices.


Companyia: Les Fugitives Idioma de l’espectacle: català Horaris: De dimecres a dissabte a les 20.30h i Diumenges a les 19.00h / 18 d’octubre Col·loqui al acabar la funció ‘La dona protagonista’ organitzat per recomana.cat Duració: 60 minuts Gènere: Tragicomèdia FITXA ARTÍSTICA Dramatúrgia: Judith Corona, Mònica Molins, Laia Pujol i Maria Ten Intèrprets: Judith Corona, Mònica Molins, Laia Pujol i Maria Ten Direcció: Maria Ten Ajudant de direcció: Mònica Molins Disseny d’ il·luminació: Claudia Rocher i Ferran Rodríguez Disseny de vestuari i caracterització: Laia Pujol Fotografia cartell: Ariadna Pujol Fotografies espectacle: Cristina Lòpez Disseny gràfic: Ariadna Pujol Teaser: Patricia Franquesa i Bruno Ojeda Producció i comunicació: Les Fugitives