VI Cursa DiR Guàrdia Urbana Diagonal 27 de maig

 

dir_4

 

 

 

 

 

 

La VI Cursa DiR Guàrdia Urbana Diagonal ja es prepara per al 27 de maig. Es tracta d’una cursa de 5 i 10 quilòmetres que recorre l’avinguda Diagonal de Barcelona en línia recta, de muntanya a mar, amb el punt de sortida i d’arribada en llocs diferents.

Aquesta cita esportiva, oberta a tothom, segueix la reglamentació de la Federació Catalana d’Atletisme i la cronometrarà l’empresa Championchip. Les inscripcions es poden fer per internet fins al dimecres 23 de maig, a les 10.00 h, o fins que s’arribi als 15.000 participants. Si el dia de la cursa queden places disponibles, us hi podreu inscriure in situ.

La sortida, per a tots dos recorreguts, tindrà lloc a l’avinguda Diagonal, 686, davant del Monestir de Pedralbes. El punt d’arribada de la cursa de 5 quilòmetres serà a l’avinguda Diagonal amb el carrer de la Marina, i el de la cursa de 10 quilòmetres, al passeig de Garcia Fària amb el carrer de la Selva de Mar.

Els més petits tenen una cursa pròpia, la Cursa Kids, que se celebrarà el dissabte 26 de maig amb un circuit al voltant dels jardins de Piscines i Esports. Tots els participants rebran una medalla.

Trobareu més informació sobre la cursa i les inscripcions en aquest enllaç.