14 artistes protagonitzen l’exposició solidària de Morit

14 artistes protagonitzen l’exposició solidària de Moritz

  • La Mortiz Store de Fàbrica Moritz Barcelona acull aquesta exposició de les obres realitzades pels artistes que van col·laborar a la campanya “Primeres vegades”, l’homenatge de la cervesera a tots aquells moments que vam tornar a viure “per primera vegada” després del confinament. 
  • L’exposició, oberta del 9 de desembre fins el 7 de gener, destinarà part de la recaptació a iniciatives que ajudin als col·lectius mes afectats per la Covid-19.
  • La proposta vol recolzar els artistes i la cultura local en un moment tan complicat com l’actual. 

Barcelona, 9 de desembre de 2020. Moritz inaugura una exposició amb les obres realitzades pels artistes que van col·laborar en la campanya «Primeres vegades», en la qual la cervesera homenatjava tots aquests moments que vam tornar a viure «per primera vegada» al maig, després del confinament.

Part de la recaptació de les vendes anirà destinada a iniciatives que ajudin als col·lectius més afectats per la Covid-19. D’aquesta manera, Moritz dóna resposta al compromís solidari adquirit en les seves últimes campanyes que, a més de voler traslladar un missatge d’ànim i d’optimisme, també estaven destinats a aportar alguna solució que contribuís a superar les dificultats actuals de la societat, especialment del col·lectiu cultural de la ciutat de Barcelona.

Un total 14 artistes (7 il·lustradors i 7 fotògrafs) exposen les seves obres en les quals es recullen diversos missatges en relació a com s’imaginaven ells aquestes primeres vegades després del confinament. “La primera canya”, “El primer aperitiu” o “El primer passeig” són alguns dels títols que composen la mostra.