39a Mostra de Vins i Caves de Catalunya 2019 del 20 al 24 de setembre

 

67567199_2056035367835359_533984410509246464_n

 

 

 

 

La 39a edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya es celebrarà al barri de Sant Andreu de Barcelona coincidint amb la Mercè.

Es podran descobrir els vins i caves catalans de diferents cellers de les 12 denominacions d’origen del vi català, que participen en la Mostra que organitza el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) i la Promotora d’Exportacions Agroalimentàries (PRODECA).

L’espai de gastronomia d’aquesta edició estarà dirigit pel Mercat de Sant Antoni i l’associació de comerciants Sant Antoni Comerç, que oferiran tapes i degustacions dels productes dels seus associats, per acompanyar els vins dels cellers presents a la Mostra.

La 39a Mostra de Vins també tindrà un espai destinat a la solidaritat, on els visitants podran adquirir material promocional com el barret solidari. Els diners obtinguts es lliuraran a la ONG ‘De Veí a veí’, una entitat del barri de Sant Antoni que es dedica a fomentar la solidaritat, donar suport al veïnat en risc d’exclusió social i construir xarxa per facilitar el seu empoderament.

La Mostra de Vins i Caves de Catalunya és una cita clau per molts barcelonins i barcelonines, l’aparador dels vins i caves catalans i les Denominacions d’Origen, amb estands de cellers, activitats i tastos al carrer.