A cop d’ull», a la Virreina (del 5 de desembre al 16 de març) Entrada Gratuïta

a_cop_dull

A cop d’ull», a la Virreina

Del 5 de desembre al 16 de març, una exposició sobre cultura visual fotogràfica recent a Barcelona presenta obres de prestigiosos autors

La Virreina Centre de la Imatge ha programat una exposició en què es recull la cultura visual fotogràfica de la ciutat de Barcelona en la darrera dècada. Més enllà d’un cànon, una solució o una recopilació d’imatges recents, A cop d’ull. Cultura visual fotogràfica recent a Barcelona vol exposar un debat sobre la identitat visual a la ciutat.

Comissariada per Àlex Brahim i Manuel Segade, la mostra està estructurada en blocs temàtics: a través de diversos gèneres (fotografia urbana, moda, art contemporani, pràctiques cinematogràfiques, retrat o fotoperiodisme) i fent ús de diversos mitjans (analògic, digital, muntatge d’arxiu o diaporama), el recorregut mostra obra de figures històricament consagrades i creadors de gèneres recents.

Així s’hi veuen exemples dels usos socials de la fotografia en la producció dels imaginaris que constitueixen la cultura visual de Barcelona, sigui a través de fotògrafs catalans amb projecció internacional o fotògrafs que conformen la imatge del dia a dia avui. A cop d’ull, en definitiva, és un retrat coral que busca fomentar el debat al voltant del sector fotogràfic en el moment present a Barcelona.

La Virreina Centre de la Imatge

Direcció:

C la Rambla, 99

De dimarts a diumenges i festius de 12:00 h a 20:00 h
Entrada Gratuïta

Observacions
COMISSARIS: Alex Brahim, Manuel Segade

ASSESSORS: David Balsells, Pepe Font de Mora, Juan Naranj