Exposició fotogràfica de Mara Blackflower (fins el 30 de novembre) The Cat Factory

Exposició fotogràfica de Mara Blackflower

1426419_227080264126146_8263002_n

COMPARTINT LA CULTURA NO VAL RES: Si encara no heu anat a veure l’exposició de fotografia de la Mara Blackflower encara hi sou a temps ja que conclou el 30 de novembre.

Marina Rodríguez Haro alias Mara Blackflower, graduada en Traducció i Interpretació per la Universitat de Granada, és una jove artista que estudia fotografia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya i al CFD (Escola de fotografia documental de Barcelona). Nascuda a Almeria i establerta a Barcelona des de fa uns mesos, a més de fotògrafa, la Mara es dedica a escriure poesia i articles sobre temes actuals com ara l’ecologisme, el vegetarianisme i el feminisme, entre d’altres.

L’exposició de la Mara Blackflower, Fragments del cØs, es podrà visitar fins al proper dissabte 30 de novembre a The Cat Factory (c/Lleó 9, El Raval, Barcelona).

La Cultura No Val Res si no és interessant, si no impacta, si no commou, si no emociona, si no remou consciències, si no és polèmica. Som un grup de persones a qui ens interessa la cultura, ens impacta, ens commou i ens emociona. No fugim de la polèmica ni de la crítica. Estem compromesos amb la cultura de debò, la que es fa sense concessions i sense censures. Per això hem creat la web La Cultura No val Res, plena de recomanacions culturals sobre música, cinema, llibres, art, televisió, internet, etc amb una peculiaritat: totes són gratuïtes, les pots gaudir sense gastar-te ni un euro. A més, tenim l’agenda més completa d’activitats culturals gratuïtes de tot Catalunya.