A PARTIR DEL 14 DE MARÇ ARRIBA LA 7ª TEMPORADA DE L’ÈXIT ‘ ELS HOMES SÓN DE MART I LES DONES SÓN DE VENUS ‘

JORDI DÍAZ
PROTAGONITZA EL MONÒLEG TEATRAL
QUE NO FALTA A LA CARTELLERA DE BARCELONA
DES DEL 2014

8b4db0f3-268a-425d-8d80-172730dde05b

Barcelona, març de 2019. A partir del 14 de març, l’espectacle ELS HOMES SÓN DE MART I LES DONES DE VENUS es podrà tornar a veure a l’escenari de la Sala 2 del Teatre Club Capitol, en la que serà la seva SETENA TEMPORADA.

El projecte, que va néixer al maig del 2014, va començar al Teatre Poliorama amb l’actor Jordi Martínez i no va trigar a consolidar el seu èxit amb una segona temporada al Teatre Principal. Al setembre del 2015, amb l’inici de la tercera temporada, l’espectacle es va traslladar a la Teatre Capítol amb Jordi Díaz com a protagonista del monòleg del text on homes i dones es reconeixen des del primer moment. Díaz és l’encarregat de donar classes magistrals sobre els diferents comportaments dels dos gèneres, amb molt més humor i complicitat amb el públic. Aquesta obra, que porta 700 funcions en les seves diferents etapes, està basada en el llibre més venut de John Gray, està adaptada per Paco Mir (Tricicle) i està dirigida per Edu Pericas (Confessions de dones de 30/Tuppersex).  A partir del 14 de març, ELS HOMES SÓN DE MART I LES DONES DE VENUS torna a la capital catalana per iniciar la seva setena temporada i consolidar-se com un espectacle d’êxit.

JORDI DÍAZ assumeix el repte de John Gray després d’una dilatada trajectòria teatral que inclou títols com El mètode GrönholmPel davant o pel darreraNo et vesteixis per sopar o, darrerament, Losers. Díaz es va donar a conèixer al gran públic amb el personatge de Fede a la sèrie de TV3 El Cor de la Ciutat i ha compaginat des de sempre el teatre amb el cinema i la televisió, interpretant tot tipus de personatges -a nivell estatal, és conegut per haver interpretat a Andrés de Cabrera a la sèrie històrica de TVE Isabel.

ELS HOMES SÓN DE MART I LES DONES DE VENUS  és una guia essencial per entendre la parella i està considerat com el un dels fenòmens més importants de la cultura popular moderna. L’obra està basada en el llibre més venut de la darrera dècada i el més conegut que tracta les relacions entre ambdós sexes. Homes i dones sembla que procedeixen de planetes diferents. Són biològicament similars, utilitzen les mateixes paraules, comparteixen el mateix espai geogràfic, però els seus codis de comportament i idiomes són diferents.

INFORMACIÓ D’INTERÉS:

Horaris: 
A partir del 14 de març
Teatre Club Capitol. Sala 2
De dijous a dissabte: 20h.
Dissabte tarda i diumenge tarda: 17:30h.
Durada: 90 min
Espectacle en català. – Monòleg

 Preus a partir de 16€

ENTRADES JA AL A VENDA AL LINK