Activitats de Sant Jordi a la Boqueria


Amb motiu de la celebració de Sant Jordi, dissabte 22 d’abril la Boqueria acollirà diferents presentacions, tertúlies i signatures de llibres relacionats amb la gastronomia i els mercats. A més a més, el dia 23 d’abril, els floristes de la Rambla romandran oberts perquè la ciutadania pugui obtenir les seves famoses roses de Sant Jordi. 


‘Tast de Vins amb Harmonia de Lletres: les enòlogues i les escriptores’

Data: dissabte 22 d’abril
Horari: de 13 a 14 h 
Espai: Espai Boqueria

Dissabte 22 d’abril, a les 13 h, es realitzarà un tast de vins amb lletres: cinc vins de dones maridats amb cinc autores. L’entrada serà lliure, per ordre d’arribada fins a esgotar places. 

Durant la sessió, moderada per l’enòleg d’Entrevins Xavier Barba, es presentaran els llibres ‘La vida mentidera dels adults’ (Elena Ferrante), ‘Estimada vida’ (Alice Munro), ‘Planimetria d’una família feliç’ (Lia Piano), ‘Cames de seda’ (Maria Mercè Roca) i ‘Musclos per sopar’ (Birgit Vanderbeke). 

Els llibres es maridaran amb cinc vins creats per dones: ‘Baldufa Blanc 2021’, de Miriam Chivite; ‘Lo Batallates 2022’ i ‘La tronada del piló tort’ de Judit Sogas; ‘Brocada 2021’, de Sílvia Roca, i ‘Mas Irene 2018’ de Marta Casas i Maria Elena Jiménez. 


Taula de diàleg: El rol dels mercats al segle XXI i estratègies per a la seva continuïtat

Dia: dissabte 22 d’abril
Horari: d’11.30 a 12.15 h
Espai: Part posterior del mercat, tocant a la plaça de la Gardunya

Marc Casanovas (escriptor i periodista), Vanesa Freixa (escriptora, il·lustradora i experta del món rural) i Josep Sucarrats (periodista, director de la revista Arrels) debatran sobre el paper dels mercats al segle XXI i sobre les estratègies per a la seva continuïtat. La moderadora de la taula serà Judith Càlix, directora de la revista Cuina.

Signatura de llibres (Abacus)


Data: dissabte 22 d’abril
Horari: de 12.15 a 13.15 h 
Espai: part posterior del mercat, tocant a la plaça de la Gardunya


De la mà de la llibreria Abacus, els autors Marc Casanovas (‘No soc un dels vostres’) i Vanesa Freixa (‘Ruralisme’) signaran els seus exemplars a la plaça de la Gardunya.