Aquest estiu, un munt de superactivitats gratuïtes amb el carnet del Super3

El súpers ja estan de vacances i poden gaudir gratuïtament de moltes activitats amb el carnet del Super3, repartides per tot el territori. A més de les habituals, podran navegar, practicar immersió lleugera, ràfting i caiac o fer rutes en bicicleta i senderisme, entre un llarg seguit de propostes.

Aquest estiu, els súpers podran gaudir gratuïtament d’activitats noves, amb el carnet del Super3, a més de les ja habituals. N’hi ha més de 150 repartides per tot el territori i totes són completament gratuïtes. Totes aquestes activitats es poden consultar al web del Super3, super3.cat, i a l’app Super3 Carnet.

A banda de les propostes habituals, durant aquestes vacances d’estiu, podran fer un recorregut pel litoral de la Costa Brava amb Els Blaus de Roses, descobrir la biologia marina practicant immersió lleugera a l’Ametlla de Mar, fer ràfting a Llavorsí, descobrir la cova del Llop Marí en caiac a l’Hospitalet de l’Infant o participar en les activitats de senderisme en família i iniciació a l’orientació a Txell Aventura, a Prats i Sansor.

També podran descobrir el cel d’Àger al Centre d’Observació de l’Univers o els vestigis arqueològics de la ciutat de Tarragona. A Andorra, els súpers podran gaudir de les activitats de Naturlandia i de les aigües termals de Caldea.

Amb el carnet del Super3, també es podrà accedir a Illa Fantasia, a Vilassar de Dalt, durant tot l’estiu, i participar en dos “supercapsdesetmana aquàtics” a Aquadiver, a Platja d’Aro, el 25 i 26 de juliol, i a Marineland, a Palafolls, el 29 i 30 d’agost.