Tarantos celebra la seva reobertura oferint aquest estiu 1.000 entrades gratuïtes

Los Tarantos, el tablao més antic de Barcelona, va tornar a obrir les seves portes fa unes setmanes, recuperant poc a poc la seva activitat normal, oferint cada dia en directe els millors artistes de l’actual escena del flamenco, com ara mateix és el cas de El Yiyo, un dels talents més prometedors i amb més projecció del moment.

Per celebrar aquesta necessària tornada i contribuir, en la mesura del possible, a fer més amè aquest estiu tan singular, la sala ha embogit i activat una promoció que no té precedents: Tarantos regala 1.000 entrades.  

Perquè el flamenc és cultura de primer ordre i no pot ser només un patrimoni dels visitants estrangers, la sala oferirà aquest miler d’entrades mitjançant un senzill mecanisme a través del seu web. Fins al 31 d’agost es pot entrar a la pàgina web de Tarantos i, introduïnt el codi “FLAMENCPATRIMONICULTURALBCN” es poden aconseguir les entrades gratuïtament. 

Així, amb aquesta iniciativa (valorada en 17.000€) Tarantos busca reivindicar el flamenc, premiant i agraint  al seu públic més fidel amb aquestes invitacions, però donant també l’oportunitat a tot aquell potencial públic de proximitat que potser no hagi visitat mai la sala o no hagi sentit mai la crida de l’art del cante, del baile i del taconeo, de poder viure en directe i en un format molt íntim el poderío, la passió i la sensualitat de l’art flamenc en primera persona. 

L’hora de l’espectacle és a les 19:30h i fins les 20h cada dia de la setmana. Cada concert, això sí, està limitat a un paquet de 20 entrades gratuïtes. 

Trobeu més info a: