ActividadesActualidad

Arriba el 7è Festival del Joc Dau 24 i 25 de novembre

dau_0

Arriba el 7è Festival del Joc Dau

Dos dies en què petits i grans podran gaudir dels millors jocs de tot el món

La majoria de gent relaciona els jocs amb els infants i joves, ignorant la resta del que és el món del joc. Per això torna el Dau, el Festival del Jocon tothom podrà trobar productes d’aquest sector que els agradin. Tot i que la festa grossa serà l’anomenat Gran Dau els dies 24 i 25, el festival començarà uns dies abans amb activitats per diferents barris de Barcelona.

Des del 21 al 22 de novembre es farà una presentació del festival en diversos centres cívics de la ciutat, amb diferents activitats per gaudir d’un tast del que passarà uns dies més tard. També han muntat Les Escoles al Dau i el Dau Sènior, on es portarà una petita part del Festival del Joc a diferents escoles i casals de gent gran. El primer gran acte, però, serà la nit del 23 de novembre al Sant Andreu Teatre, on es repartiran els Premis Dau Barcelona 2018 als millors autors de jocs del món. Per tancar la gala es farà una representació del popular joc Els homes llop de Vallnegra adaptada al teatre; els autors originals del joc juntament amb Sergi Belbel dirigiran aquesta obra en què la participació del públic és crucial per al desenvolupament d’aquest divertit joc col·lectiu.

Com hem dit, però, el centre del Dau és el Gran Dau, els dies 24 i 25 de novembre a la Fabra i Coats. Hi haurà diversos espais dedicats a diferents gèneres de jocs, amb la presència de les editorials que els fan. Evidentment s’organitzen diverses competicions de diferents jocs, com ara un Catan Big Game, en què centenars de persones participaran simultàniament a la mateixa partida d’un dels jocs de taula més coneguts.

Assistir al Festival del Joc Dau és gratuït, però cal reserva prèvia. Consulteu més informació al seu web.