-Arriba la 24ª MOSTRA DE TEATRE DE BARCELONA Tots el dilluns i dimarts del 7 d’octubre al 12 de novembre a les 20:30h

   

 

OCTUBRE /19 al Teatre del Raval:

 

-TESTIMONI DE CÀRREC esgota localitats!

-Arriba la 24ª MOSTRA DE TEATRE DE BARCELONA

-Torna el RAVAL CLUB COMEDY

Podeu trobar imatges i dossiers de premsa a la nostra web a la pestanya “Premsa” (a dalt a la dreta).

 

TESTIMONI DE CÀRREC

 

ÈXIT DE PÚBLIC: el passat 6 de setembre es va reestrenar TESTIMONI DE CÀRREC, l’obra mestra de la reina del suspens, Agatha Christie i el públic ha tornat a acollir-la amb el mateix entusiasme de les anteriors temporades. Les funcions amb entrades esgotades demostren que el públic català és fidel al gènere de suspens que ja és un clàssic al Teatre del Raval.

UN AL·LICIENT AFEGIT: el jurat està format per espectadors. Fan d’actors per un dia i viuen l’emoció de compartir l’escenari amb els actors i de formar part d’un gran espectacle. Realitat i ficció s’entrellacen per a sorprendre amb un espectacle sense precedents, oferint una experiència irrepetible.

Fins el 27 d’octubre.

 

24a MOSTRA DE TEATRE DE BARCELONA

 BANNER_MOSTRATEATRE2

Un any més, la Mostra de Teatre de Barcelona s’apodera de l’escenari del Teatre del Raval per a facilitar als actors, autors i directors la promoció dels seus espectacles dins del panorama teatral del nostre país.

En aquesta 24a edició, 12 companyies presentaran els seus espectacles al Teatre del Raval, que també acollirà l’espectacle guanyador dins de la seva programació estable. La Mostra és una plataforma necessària pels professionals del sector i les companyies que volen projectar-se professionalment, des de la voluntat de protegir els espectacles de creació pròpia i afavorir la cerca de nous llenguatges.

Tots el dilluns i dimarts del 7 d’octubre al 12 de novembre a les 20:30h

Cia Iris Hinojosa i Gerard Vilardaga / LA DELACIÓ / Dilluns 7 d’octubre a les 20:30h

Cia Mort a les cunetes / MORT A LES CUNETES / Dimarts 8 d’octubre a les 20:30h

Cia Saludarte / LA TETA LISA / Dilluns 14 d’octubre a les 20:30h

Scla’ka Si Teatre / VERÍ / Dimarts 15 d’octubre a les 20:30h

Poka Yoke Teatro / POKA YOKE / Dilluns 21 d’octubre a les 20:30h

Cia La Klandestina / FUGA / Dimarts 22 d’octubre a les 20:30h

Cia La Melancòmica / ELLES / Dilluns 28 d’octubre a les 20:30h

Cia Skizodrama / TÍPICO TÓPICO / Dimarts 29 d’octubre a les 20:30h

Cia Fil Enredats / TRENTA / VUIT / Dilluns 4 de novembre a les 20:30h

Cia Muchos Pájaros / ¡BIBA LA REBOLUCIÓN! / Dimarts 5 de novembre a les 20:30h

Jove Companyia Plató De Cinema / CUADROS DE AMOR Y HUMOR / Dilluns 11 de novembre a les 20:30h

Mima Teatre / 80 ANYS SENSE ELLA / Dimarts 12 de novembre a les 20:30h

 

RAVAL CLUB COMEDY

El proper 27 de setembre s’inicia el segon semestre del cicle Raval Comedy al Teatre del Raval, de la mà de l’humorista malagueny, Tomás García, al qui s’uniran a l’octubre Guillem Estadella i Asaari Bibang.

 

El Teatre del Raval i MPC porten els plans més atractius per a que la tornada a la rutina sigui més agradable!

 

Les primeres actuacions d’aquest cicle de comèdia arriben divendres 27 de setembre, de la mà de Tomás García, que torna als escenaris després del gran èxit en la primera temporada d’“El humor es cultura”. Un vell conegut dels monòlegs, que ha girat per tot el país amb espectacles teatrals com “Malagueños por el mundo” i “Monólogos 100%” juntament amb Dani Rovira.

 

Seguim el fil de l’humor amb Guillem Estadella, el showman i reporter radiofònic del Fricandó Matiner de RAC105. També és conegut pel seu contingut a les xarxes, on fa tot tipus de monòlegs i paròdies. Un humor fresc, crític i amb la capacitat d’improvisar en qualsevol moment amb el públic. Com diu ell: Tant pot parlar amb un micròfon, com davant d’una càmera, com a la seva àvia. Tot junt, quan és possible. Li encanta fer riure en tot moment.

 

Qui diu que les dones no poden fer humor? Els monòlegs d’Asaari Bibang trenquen tots els estereotips i desmunten els tòpics amb les seves vivències més properes. Asaari Bibang ha participat en diverses ocasions a La Resistencia i s’ha obert camí en nombroses sales de teatre. Arriba al Teatre del Raval més forta que mai, per convertir totes les seves vivències en pura comèdia. Vine a descobrir noves maneres de veure la vida!

 

El Raval Comedy no s’atura i seguirà repartint somriures amb una programació d’humor per a tots els gustos!

Pròximes actuacions

Tomás García: divendres 27 a les 22:30h i dissabte 28 a les 22:00h

Asaari Bibang: dissabtes a partir del 5 d’octubre a les 22:00h

Guillem Estadella: divendres a partir del 4 d’octubre a les 22:30h

TESTIMONI DE CÀRREC, d’Agatha Christie

Fins el 27 d’octubre

Horaris: dijous i divendres a les 20h, dissabtes a les 19h i diumenges a les 18h.

Preu taquilla: 24€ / Durada: 1 hora 40 minuts / Idioma: Català

Venda d’entrades: www.teatredelraval.com

SINOPSI:

Leonard Vole és acusat de l’assassinat de la senyoreta French, una anciana rica amb qui mantenia una relació amistosa. El presumpte mòbil del crim és l’herència dels béns de la difunta. Tot i que les proves en contra seva són irrefutables, Sir Wilfrid Roberts, un prestigiós advocat criminalista que acaba de patir un atac de cor, es fa càrrec de la seva defensa.

Testimoni de càrrec (títol original Witness for the Prosecution) és una pel·lícula de Billy Wilder, estrenada el 1957 i protagonitzada per Charles Laughton, Marlene Dietrich i Tyrone Power. És l’adaptació de l’obra teatral d’Agatha Christie estrenada al 1953.

Tal i com es demanava als cartells originals de la pel·lícula, nosaltres també demanem al públic: “En parlaràs, però si us plau, no expliquis el final!”

Repartiment:

Jordi Coromina – Sir Wilfrid, Empar López – Romaine Vole, Carlos Briones – Leonard Vole, Muntsa Tur – Srta. Plimsoll, Lluis Altés – Sr. Myers, Enric Cervera – Sr. Carter / Thomas, Gerard Clavell – John Mayhew, Montse Miralles – Janet Mackenzie, Sergio Alfonso – Inspector Hearne/ Policia judici, Berton Fernández – Jutge, Laia Serra – Noia

Autora: Agatha Christie

EL HUMOR ES CULTURA amb Tomás García

27, 28 de setembre, 18, 19 octubre, 29, 30 novembre, 27, 28 desembre

Els divendres a les 22:30 i els dissabtes a les 22h.

Precio taquilla: 18€

Duración: 90 minutos / Idioma: castellano

 

SINOPSIS

El malagueño vuelve a las andadas en el Teatre del Raval de Barcelona con su nuevo show plagado de humor actual, fresco y dinámico.

Un toque de surrealismo y una pizca de locura bien meneado hará que probemos un cocktail de risas para salir del teatro un “poquito más feliz”.

En exclusiva en el Teatre del Raval, desde Zapeando o El Club De La Comedia…..¡TOMÁS GARCÍA|

¿QUIÉN ES TOMÁS GARCÍA?

En 2006 dio el salto a la tele, al presentarse al casting del «El Rey de la Comedia» (TVE), quedando TERCER clasificado entre los miles de participantes que concursaban.

En 2008 graba su primer monólogo para Paramount Comedy (Comedy Central), y en la actualidad ya lleva 6 monólogos grabados y emitidos por el canal. Iniciando en 2009 su primera gira teatral por España con «Las Noches de Paramount Comedy«.

En 2010 se incorporaría a la gira de «Las Noches del Club de la Comedia» con los que sigue a día de hoy, con compañeros como Txabi Franquesa, David Navarro, Quequé, Agustín Jiménez o José Corbacho, por los principales teatros del país. Y en 2011 comienza la gira: «Malagueños por el mundo» con sus amigos Dani Rovira, Salva Reina ‘Chucki’ y El Monaguillo.

En 2013 recibe el prestigioso galardón «Mejor Cómico del año” y en 2014 se incorporó al elenco de colaboradores de «Zapeando» (Globomedia, laSexta). En 2015 graba 3 nuevos monólogos para el programa SOPA DE GANSOS (Cuatro), recibidos con muy gratas críticas por el público, y un año después participa en programas de radio y televisióncomo «El Pelotazo» en Canal Sur Radio, «Pecadores» en CUATRO o la Gala de Fin de Año de TVE.

En 2018 realiza la gira de «Monólogo 100%» con Dani Rovira, además alcanza ya millones de visitas con sus videos virales para Facebook y YouTube.

ESTOY MADURANDO (disculpen las molestias) Amb Guillem Estadella

A partir del 4 d’octubre

 

Tots els divendres des del 4 d’octubre al 20 de desembre a les 22:30h, excepte 18/10, 29/11

Preu taquilla: 18€ / Durada: 70 minuts / Idioma: castellà / Edat recomanada:+16 anys

 

SINOPSI

Estoy madurando (disculpen las molestias), protagonizado por Guillem Estadella, es un monólogo sobre el proceso de maduración que el humorista explica a través de sus gafas.

Guillem vive en un mundo «hecho por y para adultos», el cual quiere parodiar en su espectáculo.  Con un humor fresco y crítico Guillem Estadella nos hará reflexionar sobre diferentes aspectos de nuestro día a día.

¿Habrá madurado Guillem Estadella?

Guillem Estadella

Guillem Estadella comenzó sus andaduras en el mundo de la comunicación a los 15 años en Ràdio Cunit, la radio de su pueblo. Allí descubrió que su pasión era comunicar y hacer reír a la vez. A los 18 años hizo su primer monólogo y al poco tiempo participó y ganó la edición del concurso de monólogos, ‘Lijar Sonríe’, en Almería.

Su talento radiofónico ha pasado por diferentes emisoras como SER Catalunya, Digital Hits FM, Onda Cero y desde hace 3 años es el reportero del ‘Fricandó Matiner’ el morning de RAC105.

LA NEGRA BATALLA, Amb Asaari Bibang

A partir del 5 d’octubre

 

Tots els dissabtes des del 5 d’octubre al 21 de desembre a les 22h, excepte 19/10, 30/11 i 28/12 que no hi ha funció. El dia 09/11 la funció és a les 23:30h

Preu taquilla: 18€ / Durada: 70 minuts / Idioma: castellà / Edat recomanada:+16 anys

 

SINOPSI

«La Negra Batalla» hace un recorrido por la vida de la artista desde que llegó a España siendo una niña. La escuela, el matrimonio, la amistad, las diferencias culturales, el amor, la maternidad, los prejuicios o los tópicos sobre los negros son algunos de los temas que aborda esta mujer negra en un show para todo aquel que quiera no oír, sino escuchar.

L’ARTISTA DIU

Todos, diariamente a lo largo del camino, debemos decidir con qué filosofía, con qué visión, con qué energía queremos afrontar nuestras vidas. «La Negra Batalla» es un viaje por los hechos, anécdotas y acontecimientos más relevantes de mi vida, un viaje por la realidad de nuestros días, un viaje por mi propia realidad y sobre cómo decidí que mi visión era librar esta batalla y transformar esas vivencias en pura comedia… Cada una de vuestras risas será mi victoria.

Mi deseo es dejaros KO.

Round 1.

Asaari Bibang (Guinea Ecuatorial, Malabo)

Asaari es una actriz y cómica de Guinea Ecuatorial afincada en España. Cuando tenía tres años desapareció en un pequeño poblado donde se hacían misas tradicionales, con su madre ya desesperada de buscarla, apareció dos horas después cantando y bailando con el coro de la iglesia. A nadie le sorprendió cuando 10 años después entonó aquello de «mama, quiero ser artista».

Monologuista

Es en 2015 cuando decide darle un vuelco a su carrera y hacer su primera incursión en el Stand Up Comedy. Desde entonces, la hemos visto actuar con su propio show en prestigiosas salas como «La Chocita del Loro» y en exitosos espectáculos como «Riot Comedy Fem» o «Rumba y Comedia».

En la actualidad participa en «Pa’ qué nos conquistan», un montaje que busca dar visibilidad a cómicos extranjeros de habla hispana. Igualmente, es parte del elenco de «Foráneas», show que tiene lugar en la célebre «Beer Station» de Madrid.