Arriba la 2ª edició del Terrassa People, el millor jazz egarenc, al Jamboree : dimecres 19 d’abril

El Jazz de Terrassa envaeix la cava del jazz de Barcelona aquest dimecres 19  

Programa triple amb tres concerts consecutius: Alba Ruiz, Josep Mª Farràs amb Jazzspirit i B de Banco & Ned Lud 
 
Jamboree ofereix un cicle setmanal, el Barcelona People, que té lloc els dimecres. El cicle té la particularitat d’aplegar tres concerts de tres bandes de petit format de jazz, soul, funk o músic llatina amb un requisit concret: que la formació estigui conformada per músics de Barcelona. Els concerts són consecutius (19, 20.30 i 22h) i generalment es programen in crescendo, on el darrer concert és el més festiu i ballable. 
 
Aquest concepte, exitós i ja consolidat al Jamboree entre setmana, va tenir una primera extensió l’any passat:Terrassa People. Òbviament, convocant en aquesta ocasió a músics i bandes de Terrassa, una població escollida per la seva tradició jazzística i que indubtablement és una peça clau en l’escena del jazz a Catalunya, amb més de 40 edicions del Festival de Jazz de Terrassa i amb una sala emblemàtica com és la Nova Jazz Cava, la qual, com el Jamboree, ha acollit els millors artistes de Catalunya i d’arreu. Jamboree i BCN People, doncs, volen reivindicar i posar en valor la importància d’aquesta ciutat i la seva creativitat musical, i Terrassa People és una manera exemplar de fer-ho.  
 
Triple dosi del millor jazz de Terrassa 
I enguany arriba la 2ª edició, que tindrà lloc aquest proper dimecres 19 d’abril, amb un programa triple que ens presenta una bona mostra del millor jazz de Terrassa. 
 
En aquesta ocasió comptarem en primer lloc amb la saxofonista i cantant Alba Ruíz -assídua de les Jamboree Jams i també de la Jam Session de la Nova Jazz Cava- que ens presentarà, junt al pianista Arnau Grabolosa, una selecció de temes d’autores com Mª del Mar Bonet o Maria Arnal, entre d’altres.  
 
El plat fort de la tarda serà la presència del mític trompetista Josep Mª Farràs, a les 20.30h. Vindrà amb el grupJazzspirit, conjunt degà del jazz egarenc nascut en l’entorn del Club de Jazz d’Amics de les Arts i de les Joventuts Musicals de Terrassa i amb 20 anys de trajectòria, liderat pel bateria Adrià Font compta entre les seves files ambPep Coca al contrabaix, Enric Carreras al piano i Carles Pineda al saxo alt. Acompanyants de luxe per gaudir del so hard-bop d’aquest artista amb majúscules de la trompeta. 
 
Para rematar la vetllada, B de Banco ens oferirà una sessió de hip-hop jazz made in Terrassa juntament amb el trio Ned Lud, habitual de las sessions de BCN People. Aquest grup, que rapeja tant en castellà com en català, està format per Gliz i Kados i Ned Lud són Èric Elías al baix, Néstor Pérez a la guitarra, Jordi Doben a la bateria, i enguany comptaran amb un convidat especial, Antonio Peña al piano. 
 
No us perdeu questa oportunitat única de gaudir d’una mostra del millor jazz egarenc! 
 ​