Arriba una nova edició de la Cursa Nocturna del Port de Barcelona! 18 de juny

Arriba una nova edició de la Cursa Nocturna del Port de Barcelona!

:
 
cursa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
18/06/2016
Sortida del Portal de la Pau i recorregut pel Port de Barcelona
Web:  cursadelportdebarcelona.com
Web d’inscripcions: inscripcions.championchip.cat/inscripcions/ca/10k-cursa-nocturna-del-port-de-barcelona-2016

Esports. Es tracta d’un recorregut de 10 quilòmetres que permet descobrir zones habitualment tancades al públic.

Una cursa de 10 quilòmetres que comença el 18 de juny i acaba el dia 19! La IV Cursa del Port de Barcelona et proposa passar una nit de dissabte diferent sota els estels i fent salut. Amb un recorregut molt singular, podràs redescobrir el port de Barcelona i trepitjar zones que habitualment són tancades al públic.
RECORREGUT
El recorregut de la prova atlètica serà de 10km. Passarà per diversos paratges del recinte portuari en horari nocturn, amb sortida a les 23:45 h.

LLIURAMENT DE DORSALS
– Obligatori presentar DNI o autorització signada.
– Podeu recollir la vostra bossa del corredor a Portal de la Pau número 6 (Edifici Autoritat Portuaria de Barcelona) els dies següents.
Divendres 17 de juny de 14:00h a 21:00h
Dissabte 18 de juny de 09:00h a 14:00h

S’habilitarà una carpa al costat del guarda-roba per a lliurament últims dorsals el dissabte 18 de juny de 22:00h a 23:15h.

REGLAMENT
1. La Cursa del Port de Barcelona tindrà lloc el dissabte 18 de juny 2015 a les 23:45 h. La sortida i arribada estaran situades al Portal de la Pau núm. 6.

2. La cursa està oberta a tots els ciutadans i ciutadanes que s´inscriguin prèviament.

3. Podran participar a la cursa aquells esportistes que a 18 de juny de l´any en curs tinguin 16 anys.
Els menors de 18 anys hauran d´aportar una autorització dels pares o tutors, el qual s´haurà de lliurar en el moment de recollir el dorsal, adjuntant fotocòpia del carnet d´identitat de l´adult . Els menors d´edat hauran de córrer acompanyats d´un adult: pare / mare / tutor o persona en qui deleguin la responsabilitat. Pots descarregar full d´autorització en aquest enllaç.

4. La distància: 10 km.

5. El recorregut està degudament senyalitzat i marcat a cada quilòmetre. Els avituallaments estaran situats en el quilòmetre 5 i a l´arribada.

6. El tancament de la prova es produirà 80 minuts després del tret de sortida.

7. Les inscripcions es podran realitzar a través del web cursadelportdebarcelona.com fins al dia 13 de juny de 2016, quan ho estableixi l´organització o quan arribin els 2000 inscrits.