BarnaSant celebra els seus 20 anys amb un concert especial al carrer i 15 veus compromeses :Dissabte 16 de maig a les 19 hores (Accés lliure)

SIS HORES DE CANÇÓ A SANTS

barnasants_logo_2015_400

 

 

 

 

BarnaSant celebra els seus 20 anys amb un concert especial al carrer i 15 veus compromeses
Concert especial:
Dissabte 16 de maig a les 19 hores (Accés lliure)

 

El proper dissabte 16 de maig a les 19 hores BarnaSants – Cançó d’Autor celebrarà els seus 20 anys d’hist ria amb el concert especial SIS HORES DE CANÇÓ A SANTS. Serà una festa al carrer, d’accés lliure i en el marc de FirEntitats, iniciativa que el 2015 celebra també dues dècades de vida.

 

L’escenari, situat al carrer de Sants a l’alçada de les Cotxeres, espai que va veure néixer el festival, acollirà més de sis hores de cançó. Aquest any, l’emblemàtica edició de BarnaSants ha estat dedicada a l’Ovidi Montllor, amb motiu del 20è aniversari de la seva mort, i els artistes convidats el recordaran interpretant alguns dels seus temes.

 

15 de les veus més representatives del país, de diferents generacions i estils, com són Cris Juanico, Feliu Ventura, Pau Alabajos, Ester Formosa i Adolfo Osta, Joanjo Bosk, Verdcel, Hugo Mas, Clara Andres, Rusó Sala, Montse Castellà, Gemma Humet, Alidé Sans, Tomàs de los Santos i Borja Penalba, es donaran cita al barri de Sants en record del cantautor alcoià.
Us hi esperem!