La sisena edició de la Festa de la Cervesa al Poble Espanyol fa un homenatge a la cultura cervesera Del 30 d’abril al 12 de maig

image008
 Durant vuit dies, el recinte de Montjuïc tornarà a ser un típic Biergarten alemany. Del 30 d’abril al 12 de maig, cervesa i gastronomia es combinaran amb tallers, concursos, música en directe i molta diversió per a adults i també nens en una gran terrassa a l’aire lliure. L’entrada a la Festa de la Cervesa és, un cop més, gratuïta per a residents a Catalunya.

Els assistents a la 6a edició d’aquesta gran festa podran triar entre més de 20 varietats de cervesa diferents i especialitats alemanyes de menjar: frankfurts, bratwurst, amanida Kartoffel, bretzels… A més, tindran l’oportunitat de participar en diversos tallers –també pels més petits!– i divertidíssimsconcursos: d’aixecament de gerres, de menjar frankfurts… No hi faltaran tampoc actuacions musicals en directe i sessions a càrrec d’un dj.

Conèixer els secrets de la cultura cervesera

Aquest any, la San Miguel Biergarten fa un pas més per difondre l’essència de la cultura que envolta la cervesa. Amb aquest objectiu, s’impartiran diversos tallers per aprendre servir cervesa i es proposaran maridatges. A més, els assistents es podran acostar al racó    Cervesers inquiets, on podran tastar les especialitats més selectes i gaudir de l’última novetat de San Miguel.

INFORMACIÓ PRÀCTICA:

 

BIERGARTEN – FESTA DE LA CERVESA (6a edició)

POBLE ESPANYOL (BARCELONA)

Del 30 d’abril al 5 de maig i del 10 al 12 de maig

 

Dates i horaris:

 

Dimarts 30 d’abril de 18 a 1h

Dimecres 1 de maig de 12 a 21h

Divendres 3 de maig de 18 a 1h

Dissabte 4 de maig de 12 a 1h

Diumenge 5 de maig de 12 a 21h

Divendres 10 de maig de 18 a 1h

Dissabte 11 de maig de 12 a 1h

Diumenge 12 de maig de 12 a 21h

 

Entrada gratuïta per a residents a Catalunya.

 

Més informació a www.poble-espanyol.com i a www.biergartenbcn.com