BLAKE 100 X 100 BLAKE (del 6 a l´11 de desembre)

BLAKE

100 X 100 BLAKE

Del 6 a l´11 de desembre 

241016182615_blake_gr 

 

 

 

Blake és una nova experiència, Blake és imprevisible, Blake és el jazz de la màgia de la ment, del mentalisme, de les il·lusions mentals.

29 anys desenvolupant noves idees i presentacions, un repàs per aquests anys, una improvisació permanent, mai dos dies de la teva vida són iguals, amb Blake passa el mateix.

Mai dos espectadors responen igual, ni pensen igual, Blake ha d’adaptar-se, el ritme el marca l’espectador, el disseny de l’espectacle també, la resolució, només en mans de Blake.

Una càmera negra, una taula, un tamboret, una llum discreta, intimista, misteriosa, una música suggerent i de vegades inquietant i una veu envoltant que t’arrossega als racons dels teus pensaments. Blake no llegeix la ment, llegeix, interpreta, manipula els teus pensaments, i tot això a molt curta distància, no es pot estar mes a prop.

Diferents llocs en cada ocasió, diferents espais, escenaris, mitjans tècnics; una nova idea propera, intimista, senzillament genial.

No li donis més voltes, Blake ho sabrà, no et posis nerviós, Blake ho notarà, surt a l’escenari, Blake et sorprendrà.

I al final de tot això, quan ja estiguis al carrer, seguirà ressonant a les orelles la frase, aquesta frase que tot ho remata: i recordeu, tot el que han vist, ha estat producte de la teva imaginacioó, no li dónis més voltes, no té sentit. 


*Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats per un tutor legal.    

** Un cop comprades les localitats, no es permeten canvis ni devolucions.