Cantina Viladellops debuta a la ‘Fira del Gall’ de Vilafranca del Penedès 17 I 18 de desmembre


 
L’ànima de la cuina dels germans Alonso estarà present en aquesta 358a Edició, amb les receptes més tradicionals i noves d’aus de corral

Durant tot el cap de setmana i al seu establiment, farà una picada d’ullet a l’autèntic protagonista d’aquesta festivitat, ‘El Gall del Penedès’
 

  La proposta gastronòmica dels germans Alonso serà present per primera vegada a la tradicional i reconeguda Fira del Gall de Vilafranca del Penedès, amb els seus millors productes locals i les seves receptes més novadores, creades per a l’ocasió. La 358a edició d’aquesta popular trobada se celebrarà el cap de setmana previ al Nadal, concretament els dies 17 i 18 de desembre.

Cantina Viladellops ha previst per a la fira, una innovadora proposta culinària de qualitat amb una gran mostra de cuina d’aus de corral, bé per menjar-hi o per emportar. Entre les exquisideses que es prepararan figuren tres deliciosos plats: ‘El Gall del Penedès amb cítrics i fruits secs’, ‘Caneló d’ànec mut amb crema de ceps’ i ‘Ànec farcit amb gambes i dàtils’.

«La nostra proposta s’ha ajustat a un plat molt marcat pel seu protagonista, el Gall, i amb unes receptes d’ànec originals que hem elaborat amb els productes de la zona, coneixent molt bé el ‘sentir’ d’aquesta festivitat tan tradicional», declara Jairo Alonso, Xef de Cantina Viladellops.
Cal recordar que la seva proposta està basada en el producte local i de temporada que el distingeix, seguint la tradició del Penedès amb l’ús del producte de primera categoria i les receptes més innovadores que confereixen una gran importància del foc, convertint-la en una experiència gastronòmica única i completa.

“Una vegada més, oferirem emocions i satisfacció en un esdeveniment preferent per a la comarca com és aquesta mostra gastronòmica, una de les més esperades de la localitat de Vilafranca reconeguda a nivell nacional, i que aquest any torna amb força en el marc de la seva ja llarga tradició convertint-se novament en un lloc on gaudir de la cuina i de la vida, és un fet. Això ens encanta”, explica el responsable de Cantina Viladellops, 
Borja Alonso.

Aquesta festivitat que aplega des de l’Edat Mitjana la millor gastronomia i vins de la comarca amb una gran mostra de cuina d’aviram, Cantina Viladellops, debutarà amb molta força. I com és habitual en aquest tipus d’exhibicions, els assistents podran degustar els seus plats de preu tancat després de comprar un tiquet de degustació.

A més, el ‘Gall del Penedès’ i la cuina d’aviram també seran els protagonistes per als que prefereixin acostar-se al seu restaurant situat en un enclavament únic i envoltat de vinyes, i tastar des de les receptes més tradicionals a les més noves, acompanyades pels vins de la Denominació d’Origen Penedès i tot això, amb música en directe per amenitzar la vetllada.

“És un moment immillorable per viure l’experiència culinària completa que aporta el ‘Gall del Penedès’, per això, convidem a tots els amants del bon menjar, a gaudir també, al nostre restaurant de l’essència del bon sabor durant tot aquest cap de setmana”, explica Borja Alonso.


Sobre Cantina Viladellops

Cantina Viladellops és un restaurant que segueix la tradició culinària característica de la família Alonso del Pozo, amb una proposta basada en l’enoturisme, que fa d’aquest restaurant una experiència gastronòmica completa, a l’entorn incomparable del Penedès. Ofereix als seus clients el servei de menú diari, carta a preu tancat i Wine Bar de dimecres a diumenge, servei de càtering a particulars i empreses, Take Away, pack experiències, i ‘Despensa Cantina’, amb la venda de productes d’elaboració pròpia i de proximitat, sense perdre l’essència que els caracteritza.
Reservesrestaurante@cantinaviladellops.com
Web: https://cantinaviladellops.com/    
Instagramhttps://www.instagram.com/cantinaviladellops/  
Facebookhttps://www.facebook.com/cantinaviladellops   
Cantina Viladellops: Carrer Principal de vialdellops s/n – Viladellops, Olèrdola 08734
Tel. Contacte: 676 38 75 45
Fira del Gall: 17 y 18 desembre, 2022 – De 08:00 fins a 15:00 en el Parc de Sant Julià de Vilafranca del Penedès. https://www.turismevilafranca.com/ca/fira-del-gall-2022-portada