Cantina Viladellops inaugura el seu mercat gastronòmic obre les portes el proper 26 de febrer, amb la seva proposta culinària de proximitat   

Obre les portes el proper 26 de febrer, amb la seva proposta culinària de proximitat   

Cantina Viladellops inaugura el seu mercat gastronòmic

Iniciativa única a la zona del Penedès, que se celebrarà el darrer diumenge de cada mes 

Reuneix el millor de la cuina dels Gns. Alonso, els seus productes més icònics i de proximitat, en un ambient excepcional, incomparables vistes i música en directe

Cantina Viladellops inaugura el proper 26 de febrer el seu ‘Mercat’ gastronòmic que reuneix el més principal de la seva proposta culinària i els millors productes de temporada de la zona, tots representatius del Penedès. Els Gns. Alonso, després de l’èxit de la seva botiga ‘Despensa Cantina Viladellops’, inaugurada el passat mes de novembre, han decidit instaurar el ‘Mercat Cantina Viladellops’ com a proposta estable que se celebrarà el darrer diumenge de cada mes.El ‘Mercat Cantina Viladellops’ obrirà les portes en un espai a l’aire lliure del Restaurant, a l’anomenat ‘Jardí de les vinyes’, un entorn privilegiat envoltat de vinyers. Bon ambient, música en directe i les millors aromes, en un esdeveniment que brindarà als assistents una experiència única.
“Volem reunir el millor de l’oferta gastronòmica de la zona i oferir al públic la possibilitat d’accedir a productes de la màxima qualitat, i conèixer-los en degustacions que seran amenitzades amb música en directe. Una activitat gastronòmica única al Penedès, que vol expirar l’essència del mercat de tota la vida”, subratlla Jairo Alonso, Xef de Cantina Viladellops.

A la vora de les hortes i vinyes de la zona de Viladellops, el públic accedeix a productes frescos, amb totes les seves propietats i les millors condicions per tastar algunes de les receptes de Jairo Alonso en una experiència gastronòmica completa.

Una exposició de productes d´elaboració pròpia i productes frescos de proximitat i de temporada a la venda. Una proposta molt variada per gaudir dels seus increïbles canelonscroquetesterrina de foie, el seu brou tradicional d’escudella, les seves melmeladescarquinyolis i catànies, entre moltes altres elaboracions. No hi faltaran molts altres productes com el pa rústic, els calçots i la seva deliciosa salsa de romesco, gran varietat de verdures de l’hort del veí Cal Tomàs, sals especiades, ramells d’herbes autòctones, així com diferents olis verges d’oliva i altres productes de la terra.

Amenitzada amb música pop flamenca, la inauguració marca l’inici d’una proposta gastronòmica única que obre el millor dels productes de la zona al gran públic per quedar-s’hi.

Borja Alonso, Relacions Públiques del restaurant, resumeix així la iniciativa, “seguim innovant i ara anem un pas més enllà amb el ‘Mercat Cantina Viladellops’ que vol obrir a tothom la porta a productes gastronòmics de màxima qualitat que són a més part de la història gastronòmica del Penedès”.

Quan i on se celebrarà el “Mercat Cantina Viladellops”?

El mercat obrirà les portes el proper 26 de febrer, d’11.00 a 13.00, en un esdeveniment públic que se celebrarà al ‘Jardí de les vinyes’ de Cantina de Viladellops.

A partir d’aquí, tindrà lloc el darrer diumenge de cada mes, a la mateixa hora.
 

Sobre Cantina Viladellops

Cantina Viladellops és un restaurant que segueix la tradició culinària característica de la família Alonso del Pozo, amb una proposta basada en l’enoturisme, que fa d’aquest restaurant una experiència gastronòmica completa, a l’entorn incomparable del Penedès. Ofereix als seus clients el servei de menú diari, carta a preu tancat i Wine Bar de dimecres a diumenge, servei de càtering a particulars i empreses, Take AwayPack experiències, i ‘Rebost Cantina’, amb la venda de productes d’elaboració pròpia i de proximitat, amb l’essència que els caracteritza.

Web: https://cantinaviladellops.com/   
Instagramhttps://www.instagram.com/cantinaviladellops/ 
Facebookhttps://www.facebook.com/cantinaviladellops  
Direcció: Carrer Principal de Viladellops, 16 – Viladellops, Olèrdola 08734 BCN
Tel. Contacte Cantina Viladellops: 93 131 30 64