Comencen el assajos d’SCARAMOUCHE

LA PREPARACIÓ DEL NOU MUSICAL DE DAGOLL DAGOM

Comencen el assajos d’SCARAMOUCHE

  

 

  • La companyia es reuneix al complet per començar el calendari d’assajos
     
  • 18 actors damunt de l’escenari i orquestra en viu faran temporada al Teatre Victòria a partir del 23 de setembre
     
  • Ja es poden comprar les entrades, que tenen un 20% de descompte només fins al 31 de juliol

 

 

CALENDARI DE TREBALL · SCARAMOUCHE

18 de juliol – Arrencada dels assajos a Barcelona

22 d’agost – Entrada de la companyia al Teatre Victòria

29 d’agost – Inici assajos amb vestuari

23 de setembre – Inici de les prèvies

29 de setembre – Estrena oficial SCARAMOUCHE

  

 DAGOLL DAGOM va iniciar ahir els assajos d’SCARAMOUCHE, el nou musical de gran format de la companyia amb música d’Albert Guinovart, lletres cançons de Joan Lluís Bozzo, David Pintó i Joan Vives i llibret i direcció de Joan Lluís Bozzo que s’estrenarà el dia 23 de setembre, encetant la temporada del Teatre Victòria. L’equip el completen Joan Vives (director musical), Francesc Abós (coreògraf), Alfons Flores (escenògraf), Montse Amenós (dissenyadora de vestuari), Eva Fernández (caracterització), Albert Faura (dissenyador d’il·luminació), Roc Mateu (dissenyador de so), Jesús Esperanza (mestre d’armes) i Kike Inchausti (lluita escènica).

Comença el compte enrere cap a l’estrena: dos mesos intensos en què actors i músics treballaran de dilluns a dissabte. Així, el repartiment al complet assaja a partir d’avui: Toni Viñals (Scaramouche), Ana San Martín (Olympia), Ivan Labanda (Marquès de l’Echalonne), Mireia Mambo (Camilla), Jordi Coromina (Bàrtolo), Clara Moraleda (Fanny), Albert Mora (Philippe), Frank Capdet (Coullardin), Anna Alborch (Madame) i Pep Ferrer (Dégeon) que encarnaran els personatges principals que actuaran al costat de Pitu Manubens, Eduard Mauri, Jan Forrellat, Lucía Torres, Cristina Murillo, Mireia Dolç i Neus Pàmies.

Més enllà de les cares visibles, SCARAMOUCHE comptarà amb un gran equip configurat per músics, tècnics, equips de producció, comunicació, construcció d’escenografies, que faran possible el naixement d’un espectacle d’aquesta envergadura.

L’entrenament i la destresa en la lluita d’espases -un dels elements clau de l’espectacle-, corre a càrrec de Jesús Esperanza, el mestre d’armes amb el qual compte Dagoll Dagom per a entrenar a la companyia, que ja fa setmanes que va començar a donar les primeres passes en el món de l’esgrima.

 

UN MUSICAL DE CAPA I ESPASA

SCARAMOUCHE és la nova gran comèdia musical d’aventures, amor i revolució de DAGOLL DAGOM, un projecte de creació pròpia inspirat en la novel·la de Sabatini i en l’imaginari del cinema de capa i espasa. Aquest nou musical de creació amb música d’Albert Guinovart, text i direcció de Joan Lluís Bozzo, i producció executiva d’Anna Rosa Cisquella, està adreçat a tots els públics.

 

SINOPSI ARGUMENTAL

L’any 1789, el poble de França es mor de gana i és castigat per una noblesa autoritària i injusta. Els ciutadans francesos, molestos amb aquesta situació, es comencen a plantejar una necessitat de canvi. En aquest context de revolta, Scaramouche, un heroi emmascarat, esdevindrà el defensor del poble que escriurà pamflets revolucionaris i s’enfrontarà amb l’aristocràcia donant esperança a tothom.

 

 

COMPRA JA LES TEVES ENTRADES!

20% de descompte si les adquireixes abans del 31 de juliol

Clica AQUÍ