Concert d’electrònica: Oneothrix Point Never i Divendres amb artistes: Juanjo Sáez (29 de novembre)

ONEOHTRIX POINT NEVER PHOTO (CREDIT - TIMOTHY SACCENTI)

L’Obra Social ”la Caixa” convida un dels creadors més excitants de l’escena experimental i l’il•lustrador més prolífic de Catalunya, Juanjo Sáez, a la segona edició de la temporada del programa DNIT

Oneothrix Point Never, peça clau de l’electrònica del moment, presenta nou disc al DNIT de CaixaForum Barcelona

• L’Obra Social ”la Caixa” prepara una de les vetllades més espectaculars de totes les edicions del DNIT, amb la presentació a Barcelona del nou disc d’Oneothrix Point Never, “R Plus Seven”.

• Un dels il•lustradors més reconeguts del moment, Juanjo Sáez, autor de l’aclamada sèrie Arròs covat, protagonitzarà el cicle de xerrades Divendres amb artistes al Vestíbul del centre.

• L’Obra Social ”la Caixa” consolida una nova línia de programació dirigida al públic jove amb innovadores propostes en el camp de la música experimental, instal•lacions interactives, concerts, espectacles de dansa i tallers entorn les exposicions.

Després de l’èxit de públic aconseguit en la seva primera edició, l’Obra Social ”la Caixa” ha engegat una nova temporada del programa DNIT, un cicle multidisciplinari destinat a potenciar la difusió de les últimes tendències artístiques i musicals del moment. El darrer divendres de cada mes, CaixaForum Barcelona prolongarà els seus horaris fins les 23h per a rebre algunes de les propostes més innovadores en camps com la música electrònica, l’experimentació sonora, les instal•lacions interactives o la dansa entre molts d’altres. L’Obra Social «la Caixa» consolida així una nova línia de programació dirigida al públic jove i concebuda per a fomentar la participació dels espectadors en iniciatives creatives i originals que treballin diferents formats i disciplines des de la contemporaneïtat i les noves tecnologies.

DIVENDRES 29 DE NOVEMBRE

Concert d’electrònica: Oneothrix Point Never

CaixaForum Barcelona convida el prestigiós músic Oneothrix Point Never, que presentarà el seu nou disc “R Plus Seven”.

Oneohtrix Point Never és Daniel Lopatin, músic procedent de Boston, resident a Brooklyn i amb arrels soviètiques. Un dels creadors més excitants que ha donat l’escena experimental en els darrers anys. A partir del 2009 comença a editar en segells com No Fun, Mego editions, Software i el seu nou àlbum està editat per Warp. Cadascun dels seus llançaments ha consolidat el seu lideratge en l’escena de renovació synth. Replica es va consagrar unànimement com un dels discs més importants del 2011. El 30 de setembre llança al mercat el que és el seu debut per a Warp, R plus Seven. Els avenços que s’han fet públics en les últimes setmanes demostren que estem davant d’una obra mestra i sens dubte un dels clars candidats a disc electrònic de l’any. A CaixaForum presentarà el seu nou àlbum amb una posada en escena completament nova.

 Divendres 29 de novembre, a les 22.00 h, al Vestíbul. Preu: 6 € (50% de descompte clients ”la Caixa”)

Divendres amb artistes: Juanjo Sáez

Juanjo Sáez ha treballat com a il•lustrador i dibuixant de còmics i historietes a diaris com El Periódico, Ara i El Mundo. Ha publicat llibres d’autor com Dentro del sombrero, Buenos tiempos para la muerte, Arte, Conversaciones con mi madre i Viviendo del Cuento, entre d’altres. És el responsable de la sèrie d’animació Arròs covat.

 Divendres 29 de novembre, a les 20.00 h, al Vestíbul. Preu: 4 € (50% de descompte clients ”la Caixa”)