ActividadesActualidadFin de semanaGastronomia

Del 30 de setembre al 2 d’octubre el Poble Espanyol celebra la 10a edició de la San Miguel Biergarten, amb tallers, degustacions i un esperit urbà i actual

Aquesta tardor el Poble Espanyol celebra la 10a edició de la San Miguel Biergarten


Del 30 de setembre al 2 d’octubre el Poble Espanyol celebra la 10a edició de la San Miguel Biergarten, amb tallers, degustacions i un esperit urbà i actual

L’entrada a la Biergarten és gratuïta per als residents a Catalunya, amb aforament limitat que es completarà per ordre d’arribada.

A la San Miguel Biergarten s’hi podran trobar 20 varietats de cervesa i especialitats gastronòmiques bavareses  

Barcelona, setembre de 2022 – Del 30 de setembre al 2 d’octubre el recinte de Montjuïc tornarà a ser el punt de trobada dels amants de la cervesa i el bon menjar i es convertirà de nou en un Biergarten a l’estil berlinès. En aquesta desena edició, cervesa i gastronomia es combinaran amb tallers, degustacions, música en directe i DJ’s en una San Miguel Biergarten urbana i actual. 

Els assistents podran triar entre 20 varietats de cervesa diferents i especialitats alemanyes de menjar: frankfurts, bratwurst, pikantwurst, cervela, garról… així com opcions veganes i propostes pels més petits. 

L’accés a la Biergarten és gratuït per als residents a Catalunya, amb aforament limitat que es completarà per ordre d’arribada. La compra prèvia d’algun dels menús disponibles (frankfurt, garró, vegà o infantil) garanteix l’accés a la festa, i es pot comprar online a www.poble-espanyol.com o de www.biergartenbcn.com.

L’accés a l’esdeveniment inclou la visita a tot el Poble Espanyol.

Aprofundir en els secrets de la cultura cervesera

La San Miguel Biergarten continua apostant per difondre la cultura que envolta la cervesa. Amb aquest objectiu, s’impartiran diversos tallers per aprendre a tirar cervesa i per descobrir els matisos de sabor entre diferents varietats de cervesa i es proposaran maridatges (algunes d’aquestes activitats requereixen inscripció prèvia online, ja disponible).

El Poble, un recinte on la història es troba amb la cultura i l’oci


El Poble Espanyol és un dels equipaments més emblemàtics de la muntanya de Montjuïc i de la ciutat. Amb més de 40.000 m2 i més de 90 anys d’història, el recinte inclou més de 100 edificis que representen l’arquitectura tradicional de tot un país i destaca també pel seu contingut en artesania, art contemporani i tradicions. 


Des de ja fa anys, i ara més que mai, el Poble Espanyol es manté ferm en el seu compromís d’oferir activitats culturals i d’oci per a tots els públics en un espai monumental i històric, únic a Barcelona.

INFORMACIÓ PRÀCTICA:

SAN MIGUEL BIERGARTEN – FESTA DE LA CERVESA (10a edició)
POBLE ESPANYOL (Hivernacle de la Plaça Major)
Del 30 de setembre al 2 d’octubre de 2022. 


Dates i horaris: 
Divendres 30 de septembre de 18h a 01:30h
Dissabte 1 d’octubre de 12:30h a 01:30h
Diumenge 2 d’octubre de 12:30h a 22h