Digital Jam, l’esdeveniment dels emprenedors digitals aterra a Barcelona 26 de maigL’esdeveniment dels emprenedors digitals, on veuràs en directe les experiències, l’aprenentatge i els secrets per aconseguir l’èxit en els teus projectes personals i professionals.

El proper 26 de maig, als Cinemes Aribau de Barcelona, tindrà lloc l’esdeveniment Digital Jam on es donaran cita 400 professionals del màrqueting digital i nous emprenedors per parlar de com les noves tecnologies, com la Intel·ligència Artificial, han irromput en el mercat. 

S’abordaran temes com Intel·ligència Artificial, NoCode-LowCode, creació de continguts i influencers, SEO i màrqueting digital. 

12 ponents que han guanyat diferents premis com Romuald Fons com a TOP Influencer per la revista Forbes, Edu de @BravasBarcelona organitzador del Bravas Fest i del proper Pizza Fest, o Alvaro Sáez a.k.a. Chuiso. 

Zazza l’Italià, el qual considerem Influencer revelació d’aquest any. Passant de 0 a 500.000 seguidors en 1 any.

Arriba a Barcelona Digital Jam, en la seva primera edició, l’esdeveniment dels emprenedors digitals que citarà a 500 estudiants i professionals del màrqueting en línia per tractar temes tan actuals com la Intel·ligència Artificial o el NoCode. Temàtiques que han revolucionat la forma de fer les coses durant aquests últims mesos i que permeten accelerar processos i poder donar forma a idees sense necessitat de grans inversions ni recursos. 

Tot això tindrà lloc a la Sala 5 de l’emblemàtic Cinema Aribau de Grup Balaña, la sala de cinema més gran de Barcelona el proper 26 de maig de 2023. Un esdeveniment on podràs menjar crispetes mentre aprens dels errors i els encerts dels ponents. En aquesta primera edició participaran professionals com Alvaro Saez (Chuiso) o Romuald Fons, coneguts a la comunitat SEO hispanoparlant. Santiago Alonso, el qual té una newsletter sobre automatització de processos amb diversos milers de seguidors, o Zazza l’italià, la comunitat de YouTube del qual ha passat de 0 a 500.000 seguidors en 1 any. Ens explicaran de primera mà com han aconseguit viure d’Internet ja sigui creant contingut, oferint formació o construint projectes propis. 

A més, no ens oblidem de la importància del networking, on després de l’esdeveniment tindrà lloc una festa que serà el colofó, amenitzada per Plastic Academia, Estrella Damm, Jägermeister, Espinaler i Vitamina Jota.

Per què neix Digital Jam? 

Digital Jam és una iniciativa de 4 emprenedors, Carlos Ortega, Víctor Hernández, Jorge González i Javier González, la missió dels quals és democratitzar l’ús de les noves tecnologies i crear un ecosistema de persones inquiets amb ganes de fer-ne un bon ús per estar preparats per al futur que s’acosta. És clar, res d’això seria possible sense el suport d’empreses com Raiola Networks, SEMRUSH, Travel Trend Media, OpenNemas, Xolo, La fundació.cat i The Open Projects, una newsletter setmanal #BuildinPublic amb 3 idees de negoci que pots dur a terme amb l’ajuda d’algunes xerrades que es donaran a Digital Jam. 

Web: https://digitaljam.es 
Venda d’entrades: https://www.eventbrite.es/e/entradas-digital-jam-2023-554439111307