Dissabte 14 d’abril, se celebra el concurs de danses urbanes «Rough Diamonds»!

Dissabte 14 d’abril, se celebra el concurs de danses urbanes «Rough Diamonds»!

Cartell-Rough-Diamonds-2018-512x1024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dissabte 14 d’abril, pujaran a l’escenari els i les participants del 6è concurs coreogràfic de dansa urbana “Rough Diamonds”.

La festa tindrà lloc a les pistes esportives del Parc de Joan Miró (Eixample), de 17 a 21h.

Hip hop, K-pop, shuffle, funky, break… els joves ballarins i ballarines mostraran el seu talent i que mereixen guanyar els premis a concurs:

— Premi a la posada en escena, al grup que demostri tenir presència a l’escenari, amb actitud d’equip, companyonia i “bon rotllo”.

— Premi a la tècnica i coordinació, al grup que demostri el domini de la tècnica de la seva modalitat de ball i la coordinació de tots i totes les integrants.

— Premi al missatge i originalitat. En una coreografia pot ser tan important què es vol dir com la manera de comunicar-ho. Aquesta categoria valora l’originalitat i la innovació en transmetre el missatge de la coreografia.

A banda de gaudir de les coreografies dels nois i noies participants (dividits en dues categories: “Júnior” per als que tenen entre 12 i 15 anys; i “Absoluta”, per als de 16 a 20 anys), també es preveu un espai per a exhibicions, on actuaran sense competir grups de joves de més de 20 anys.

Tots i totes les participants s’emportaran a casa una samarreta del concurs, entrades per a la pista de gel Skating i visionats a la plataforma de cinema online Filmin.

 

El concurs Rough Diamonds 2018 s’adreça especialment a nois i noies de 12 a 20 anys que fan tallers de danses urbanes a equipaments municipals (Espais Joves, Centres cívics, Casals de joves…) o a instituts de Secundària de la ciutat de Barcelona (queden exclosos grups d’escoles privades de dansa).

La proposta està organitzada amb el suport del Departament de Joventut, per l’Espai Jove Garcilaso, l’Espai Jove La Fontana, l’Espai Jove Casa SagnierJAC – Joves Acció Convent del Centre Cívic Convent de Sant Agustí, i l’Eix Jove.