Diumenge 22 d´octubre arriba al Teatre Borràs un espectacle que apropa el món de l’òpera als peques Diumenge 22 d´octubre arriba al Teatre Borràs un espectacle que apropa el món de l’òpera als peques ÒPERA FOR KIDS

 

Carteo Opera for Kids


ÒPERA FOR KIDS

Qui ha dit que l´òpera és avorrida?

 

Diumenge  22 d´octubre arriba al Teatre Borràs ÒPERA FOR KIDS  que apropa el món de l’òpera als peques. L’ espectacle està creat amb l’objectiu que els més petits gaudeixin d’un acostament lúdic i entretingut al món de l’òpera amb diversió, desenfado, humor i sorpresa.

La propera setmana a l’escenari del Teatre Borràs de Barcelona es podrà veure l’espectacle musicalÒPERA FOR KIDS on els més petits s’endinsaran al món de l’òpera d’una forma entretinguda i divertida.

Està dirigit per Edu Pericas i protagonitzat per Gemma Martínez, Anna Belén Gómez, Albert Gràcia i Ulises Ordúñez.
ÒPERA FOR KIDS, és un espectacle lúdic i alhora didàctic creat amb la intenció de donar a conèixer als nens a partir de de sis anys en endavant els conceptes crucials sobre el món de l’òpera com: Un bel di vedremo, Libiano, Duo papaguenos, Dio che nell’alma infondere, Tous les trois réunis, Lucevan le stelle, Largo al factorum, O mio bambino caro, L’amour est un oisseau rebelle, Una urtiva lagrima, Vissi d’Arte, Di quella pira, O Don Fatale, Nessun Dorma, Bohemian Rhapsody.

De la mà de l’esperit de l’Òpera entre riures, explicacions senzilles i inesperats efectes visuals, anirem desgranant i comprenent els ingredients que conformen aquest art.  Tot això amanit, amb petites peces de les parts més emblemàtiques i il·lustratives entre el catàleg de les òperes mes famoses interpretades per quatre cantants joves i versàtils.

L’Òpera com la proposta artística que uneix música, teatre i dansa, però utilitzant com a instrument principal la força de la veu humana sense amplificar, un instrument amb capacitats increïbles capaç de transmetre totes les emocions humanes.
Es tractaran tots els elements principals de l’òpera des del punt de vista de la diversió l’humor i la sorpresa perquè puguin gaudir d’un apropament lúdic i entretingut al món de l’òpera segurament un art desconegut o molt llunyà per ells.

Perquè la intenció de la proposta no és conèixer l’argument d’una òpera cèlebre sinó que els nostres espectadors puguin atrapar l’esperit de l’òpera i passar-ho bé… tot un repte.

 

3 RAONS PER VEURE «OPERA FOR KIDS»:

1.      Interpretació de fragments de les operes més famoses. 

2.      Diversió assegurada.

3.      Veus extraordinàries.

Horaris i Preus:
Diumenges a les 12h.

Dies: Diumenge 22 d´octubre

5 de noviembre

19 de noviembre

3 de desembre i

17 de desembre

Preu a partir de 18 euros.

Pack familiar de 4 pax – 48€
Durada: 60 minuts
Espectacle en català