El Carnaval de Barcelona, que se celebrarà del 12 al 18 de febrer, incorporarà a la cercavila nous personatges, actors i músics.

carnaval1-760x428

El Carnaval de Barcelona, que se celebrarà del 12 al 18 de febrer, incorporarà a la cercavila nous personatges, actors i músics.

El músic Pau Riba serà enguany el rei Carnestoltes en el Carnaval 2015. La programació arrenca el Dijous Gras quan els representants del rei Carnestoltes, els Set Ambaixadors, voltaran pel Mercat de Sants. El mateix dia, se celebraran l‘Arribo i els Focs de Carnaval.

La novetat d’enguany és el Ball del Rodolí, que es farà el divendres 13 de febrer al Born Centre Cultural. Hi haurà, a més, prop d’una trentena de rues de barri escampades per tota la ciutat que es faran, majoritàriament, el dissabte 14 de febrer.

El diumenge 15 de febrer tindrà lloc la Taronjada, amb balls de Carnaval a la plaça Comercial i la cercavila del rei Carnestoltes. La batalla campal de la Taronjada es farà a davant d’El Born Centre Cultural. En aquest moment es podrà presenciar una flaixmob col·lectiva que ambientarà la festa a ritme de la cançó ‘Happy’. Finalment, dimecres 18 de febrer el Carnestoltes s’acomiadarà amb l’Enterro de la sardina, al Parc de la Ciutadella.

http://culturapopular.bcn.cat/ca/festes-i-tradicions/carnaval-de-barcelona