ActividadesActualidadMúsica

EL FESTIVAL PETITS CAMALEONS JA ESCALFA MOTORS! 5 i 6 d’octubre a Sant Cugat

 

La Pegatina, Els Pets, Doctor Prats, Buhos, Joan Dausà i Oques Grasses, caps de cartell de la 8a edició del festival Petits Camaleons.

Completen la programació Gertrudis, Lildami, Miqui Puig & Acp, Xiula, The Penguins (Reggae per Xics), Sense Sal, Pepet i Marieta, Ju, Miquel del Roig, entre molts d’altres grups.

 

Petits Camaleons és el primer festival de música pensat per a nens i nenes de 0 a 14 anys que mobilitza tot el territori.

Una oferta musical molt variada pel que fa als estils, als ritmes i a les diferents edats adreçades. Dues jornades de festival amb 33 artistes, 9 escenaris i més de 100 concerts.

Divendres 4 d’octubre, Els Pets farà el concert inaugural.

plafo

Sant Cugat, 7 de maig del 2019 · El festival Petits Camaleons ha presentat  a l’escola Joan Maragall de Sant Cugat el programa de la seva 8a edició que se celebrarà el 5 i 6 d’octubre al Teatre-Auditori Sant Cugat. En total 33 grups conformen un cartell encapçalat per La Pegatina, Els Pets, Doctor Prats, Buhos, Joan Dausà i Oques Grasses, sota la direcció artística d’Albert Puig. La presentació del programa ha comptat amb la presència de l’alcaldessa, Carmela Fortuny; la regidora de Cultura, Sílvia Solanellas; la regidora d’Educació, Esther Salat; i el director artístic del Festival, Albert Puig.

 

Petits Camaleons és el primer festival de música pensat per a nens i nenes: una oportunitat única perquè petits i grans puguin anar de festival amb normalitat i gaudir de diferents concerts en un dia. Tot està pensat a Petits Camaleons perquè els infants siguin els protagonistes i puguin gaudir de la música com mai. El festival es caracteritza pels volums adequats, l’horari diürn, els concerts curts, la varietat d’estils i artistes amb una predisposició molt especial.

 

Divendres 4 d’octubre, a les 21 h, al Teatre-Auditori. Els Pets farà el concert inaugural, destinat al públic adult on nens i nenes també hi són benvinguts.

 

El dissabte 5 d’octubre pujaran als escenaris del festival: Els Pets, Joan Dausà, Buhos, Xiula, Sense Sal, The Penguins (Reggae per Xics), Les Fourchettes, Ramonets, Pepet i Marieta, Abril & Sambola,  Ret (Falciots Ninja), Espaldamaceta, Kids from Mars, Solà & Estella, Trucupas.

El diumenge 6 d’octubre serà el torn de La Pegatina, Gertrudis, Doctor Prats, Miqui Puig & Acp,  Miquel del Roig, Oques Grasses, Ju, Lildami, Muyayo Rif, Roger Pistola, Cesc, Davy Lyons, Escarteen Sisters, Pol Cortés, Marialluïsa.

Tant dissabte com diumenge actuaran Karaokes Band, Concerts per a nadons a càrrec d’Helena Ayala i Lucía Barea i La batuescola.

Petits Camaleons es desenvolupa a nou escenaris concentrats a l’àrea del Teatre-Auditori Sant Cugat i els seus voltants: amb el propi Teatre-Auditori, les carpes Torreblanca i Arborètum,  les aules de l’Escola de Música Victòria dels Àngels, el Conservatori de Música i el Jardí dels Camaleons ubicat a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater, on es programaran espectacles d’arts escèniques i música.

Petits Camaleons compta amb una extensa oferta d’activitats paral·leles com la zona de signatures i rodes de premsa exclusives per a nenes i nens; àrees comercials i de restauració i food-trucks, concerts per a nadons, concurs de nous talents i la batucada que marca l’inici de la jornada, la pausa del migdia i la finalització de les activitats.

També hi ha espai per al descans amb el Chill-Out Ikea Family, per a l’experimentació i les descobertes a l’espai Creactivity Cosmocaixa i l’àrea de jocs.

A través d’Apropa Cultura i la Fundació La Caixa es conviden al Festival persones amb risc d’exclusió social de Sant Cugat, Rubi i Cerdanyola.

Petits Camaleons és un festival de música en directe on els protagonistes són els nens i nenes de 0 a 14 anys i que, per tant, ajusta volums, horaris i durada dels concerts sense renunciar a la presència d’artistes de primer nivell, com els més de 200 que han anat passant per les seves set edicions. (2019 serà la vuitena)

La singularitat de l’oferta, que la fa única al país, mobilitza públic de tot el territori. El públic ha anat creixent des de la primera edició.  8.000 persones van assistir l’any 2018 enfront de les 2.600 que van acostar-s’hi per primer cop l’any 2012.

 

ACTUACIONS PER DIA

Divendres 4 d’octubre
Els Pets
Concert inaugural del festival
A les 21 h al Teatre-Auditori

Dissabte 5 d’octubre:
Els Pets, Joan Dausà, Buhos, Xiula, Sense Sal, The Penguins (Reggae per Xics), Les Fourchettes, Ramonets, Pepet i Marieta, Abril & Sambola,  Ret (Falciots Ninja), Espaldamaceta, Kids from Mars, Solà & Estella, Trucupas, Karaokes Band i concerts per a nadons.

Diumenge 6 d’octubre:
La Pegatina, Gertrudis, Doctor Prats, Miqui Puig & Acp,  Miquel del Roig, Oques Grasses, Ju, Lildami, Muyayo Rif, Roger Pistola, Cesc, Davy Lyons, Escarteen Sisters, Pol Cortés, Marialluïsa, Karaokes Band i concerts per a nadons.

 

VENDA D’ENTRADES

Concert inaugural Els Pets: de 16 a 32 € ( a partir del dimarts 21 de maig)

Festival: (a partir del dimarts 7 de maig)

• Entrada PRÈMIUM 26€
• Entrada BÀSICA 21€
• Entrada SENZILLA 16€
• Abonaments de cap de setmana 42€

Oferta especial per als socis. Primeres 200 entrades: 16 €

MÉS INFORMACIÓ

www.petitscamaleons.com
@petitscamaleons
#petitscamaleons2018
#petitscamaleons

www.tasantcugat.cat
Facebook: @teatreauditorisantcugat
Twitter i Instagram: @TeatreAuditori
Youtube: tasantcugat