El Palo Alto Market torna 3 i 4 de gener

10405347_829393760451784_4882100071592419014_n

 

 

 

 

El mercat de carrer Palo Alto es farà el proper 3 i 4 de gener a l’antic recinte fabril que du el nom del mercat. Segons l’organització, ja s’han «corregit» els problemes de llicència que van obligar a suspendre la primera edició de l’esdeveniment. Aquesta vegada, per entrar al recinte del barri del Front Marítim del Poblenou, s’hauran de pagar dos euros. Hi haurà 150 expositors que vendran diferents tipus de productes, molts fets a la ciutat.

El Palo Alto Market torna a fer-se el primer cap de setmana de 2015. El 3 i 4 de gener hi haurà una segona edició d’un mercat de carrer que oferirà parades de menjar i de diferents tipus de productes, molts fets a la ciutat: mobles, joies, i parades de moda, amb peces d’edicions limitades, sabates fetes a mida i altres articles selectes, entre altres opcions. Aquesta vegada l’accés no serà gratuït i es farà pagar dos euros al visitant.

El mercat s’estendrà en una superfície de 3.700 metres quadrats que ocuparan els carrers que recorren l’interior de l’antic recinte fabril. S’obriran al públic els estudis dels artistes que treballen en aquest espai i que oferiran part de la seva obra a preus més assequibles. També hi haurà música i teatre en un mercat que obrirà a les 10 h i tancarà a les vuit del vespre.

Durant la primera edició del Palo Alto Market, el cap de setmana del 6 de desembre, l’organització es va veure obligada a tancar per problemes administratius amb la llicència que no estava al dia. Només es va fer el mercat un únic dia, dissabte, perquè l’endemà les parades ja van haver de recollir perquè el mercat no disposava de la llicència d’activitat. Tot i celebrar-se en una jornada, va ser un èxit de públic. Ara ja s’han resolt les qüestions burocràtiques i el mercat de carrer i de “qualitat”, com diu l’organització, espera fer-se un cop al mes.

Carrer dels Pellaires, 30-38
Barcelona