El passaport ‘La ruta de Barcelona’, una nova proposta per gaudir en família de la cultura i el lleure

El passaport ‘La ruta de Barcelona’, una nova proposta per gaudir en família de la cultura i el lleureUna iniciativa de quatre grans equipaments de la ciutat -Barça Stadium Tour & Museum, La Pedrera-Casa Milà, L’Aquàrium de Barcelona i Recinte Modernista de Sant Pau- dirigida al públic familiar localA banda de beneficiar-se de preus especials, hi haurà obsequis en cada una de les quatre visites als equipaments, i una experiència exclusiva de premi directe per aquells que completin tota la ruta

Quatre grans atraccions turístiques de la ciutat de Barcelona – Barça Stadium Tour & Museum, La Pedrera-Casa Milà, L’Aquàrium de Barcelona i el Recinte Modernista de Sant Pau–  llancen el passaport “La ruta de Barcelona”, una proposta de circuït cultural i de lleure pensada sobretot per a les famílies de Barcelona i l’àrea metropolitana.

Es tracta d’una iniciativa innovadora, sorgida de la col·laboració entre els quatre equipaments, que vol incentivar que les famílies gaudeixin de l’oci i la cultura més propera. La intenció és seguir dinamitzant el teixit cultural i de lleure, encara afectat per la pandèmia de la COVID 19, fent propostes atractives perquè les famílies triïn activitats de proximitat.

Per aquest motiu es donarà un obsequi per família en cada un dels equipaments: en el cas de La Pedrera aquest regal serà una guia fotogràfica de l’edifici; a L’Aquàrium un record del 25è aniversari de l’equipament; a la visita al Barça Stadium Tour els visitants rebran el llibre-guia del museu del Barça o un conte infantil, i al Recinte Modernista de Sant Pau un kit d’activitats per a nens*.

A més a més, els visitants podran beneficiar-se dels millors preus, ja que durant aquest període tots els equipaments ofereixen promocions i descomptes en les visites (les tarifes es poden consultar en cada unade les webs dels quatre equipaments).**

Una experiència exclusiva, premi per als visitants que completin el passaport

I encara hi ha més: els visitants que completin tota la ruta podran gaudir d’un premi directe, sense sorteig, molt especial: una experiència exclusiva per a quatre persones*** a escollir en algun dels equipaments que participen a la iniciativa:

 • En el cas del Barça Stadium Tour & Museum es podrà gaudir d’una visita guiada extra 2 entrades a la pista de gel, per persona.
 • A La Pedrera – Casa Milà serà una visita guiada nocturna “La Pedrera Night Experience” amb videomapping al Terrat dels guerrers i una copa de cava.
 • L’Aquàrium Barcelona oferirà un Premium Pass, que permet l’accés a la zona tècnica de l’aquari i una visita guiada de la mà d’un guia expert.
 • I en el cas del Recinte Modernista de Sant Pau es podrà gaudir d’una visita inèdita nocturna i del nou espectacle nadalenc.

La dinàmica de la ruta és la següent: els passaports es podran aconseguir a l’accés del primer equipament que es visiti, tant si l’entrada es compra en aquell moment a taquilles com si s’ha adquirit anticipadament online. Es lliurarà un passaport a cada família que podran anar segellant en cada una de les visites. El termini per segellar les visites acabarà el 15 de desembre de 2020.

Un cop s’hagi completat la ruta, és a dir, quan s’hagin fet les quatre visites, només cal triar quina experiència exclusiva es vol fer i posar-se en contacte amb l’equipament corresponent per gaudir del premi.

Una iniciativa pionera per promocionar la cultura i el lleure

El passaport “La ruta de Barcelona” és una iniciativa conjunta i pionera que permet visitar quatre espais emblemàtics de la ciutat. D’aquesta manera es vol donar a conèixer al públic barceloní i català uns equipaments que, tot i ser ben a prop, moltes vegades són desconeguts.

*Obsequis subjectes a disponibilitat.

**Per gaudir dels millors preus cal consultar la web de cada equipament on estan publicades les promocions i descomptes que apliquen en cada cas.

***Els premis podran ser bescanviats per altres de similar valor per raons de disponibilitat, seguretat o mesures COVID19.

http://www.fundaciocatalunya-lapedrera.cat/


El pasaporte ‘La ruta de Barcelona’, una nueva propuesta para disfrutar en família de la cultura y el ocio

 • Una iniciativa de cuatro grandes equipamientos de la ciudad -Barça Stadium Tour & Museum, La Pedrera-Casa Milà, El Aquàrium de Barcelona y Recinte Modernista de San Pau- dirigida al público familiar local
 • Aparte de beneficiarse de precios especiales, habrá obsequios en cada una de las cuatro visitas a los equipamientos, y una experiencia exclusiva de premio directo para aquellos que completen toda la ruta
 • Cuatro grandes atracciones turísticas de la ciudad de Barcelona – Barça Stadium Tour & Museum, La Pedrera-Casa Milà, El Aquàrium de Barcelona y el Recinte Modernista de San Pau– lanzan el pasaporte «La ruta de Barcelona», una propuesta de circuito cultural y de ocio pensada sobre todo para las familias de Barcelona y el área metropolitana.Se trata de una iniciativa innovadora, surgida de la colaboración entre los cuatro equipamientos, que quiere incentivar que las familias disfruten del ocio y la cultura más cercana. La intención es seguir dinamizando el tejido cultural y de ocio, aún afectado por la pandemia del COVID 19, haciendo propuestas atractivas para que las familias elijan actividades de proximidad.Por este motivo se dará un obsequio por familia en cada uno de los equipamientos: en el caso de La Pedrera este regalo será una guía fotográfica del edificio; en el Aquàrium un recuerdo del 25 aniversario del equipamiento; en la visita al Barça Stadium Tour los visitantes recibirán el libro-guía del museo del Barça o un cuento infantil, y el Recinte Modernista de Sant Pau un kit de actividades para niños
 • *.Además, los visitantes podrán beneficiarse de los mejores precios, ya que durante este periodo todos los equipamientos ofrecen promociones y descuentos en las visitas (las tarifas se pueden consultar en cada una de las webs de los cuatro equipamientos).
 • **Una experiencia exclusiva, premio para los visitantes que completen el pasaporte

Y aún hay más: los visitantes que completen toda la ruta podrán disfrutar de un premio directo, sin sorteo, muy especial: una experiencia exclusiva para cuatro personas *** a escoger en alguno de los equipamientos que participan en la iniciativa:

 • En el caso del Barça Stadium Tour & Museum se podrá disfrutar de una visita guiada extra + 2 entradas a la pista de hielo, por persona.
 • En La Pedrera – Casa Milà será una visita guiada nocturna «La Pedrera Night Experience» con videomapping en la azotea de los guerreros y una copa de cava.
 • El Aquàrium Barcelona ofrecerá un Premium Pass, que permite el acceso a la zona técnica del acuario y una visita guiada de la mano de un guía experto.
 • Y en el caso del Recinte Modernista de Sant Pau se podrá disfrutar de una visita inédita nocturna y del nuevo espectáculo navideño.La dinámica de la ruta es la siguiente: los pasaportes se podrán conseguir en el acceso del primer equipamiento que se visite, tanto si la entrada se compra en ese momento en taquillas como si se ha adquirido anticipadamente online. Se entregará un pasaporte a cada familia que podrán ir sellando en cada una de las visitas. El plazo para sellar las visitas acabará el 15 de diciembre de 2020.Una vez se haya completado la ruta, es decir, cuando se hayan hecho las cuatro visitas, sólo hay que elegir qué experiencia exclusiva se quiere hacer y ponerse en contacto con el equipamiento correspondiente para disfrutar del premio.Una iniciativa pionera para promocionar la cultura y el ocioEl pasaporte «La ruta de Barcelona» es una iniciativa conjunta y pionera que permite visitar cuatro espacios emblemáticos de la ciudad. De esta manera se quiere dar a conocer al público barcelonés y catalán unos equipamientos que, a pesar de ser muy cerca, muchas veces son desconocidos
 • *Obsequios sujetos a disponibilidad.
 • **Para disfrutar de los mejores precios es necesario consultar la web de cada equipamiento donde están publicadas las promociones y descuentos que apliquen en cada caso.
 • ***Los premios podrán ser canjeados por otros de similar valor por razones de disponibilidad, seguridad o medidas COVID19

http://www.fundaciocatalunya-lapedrera.cat/