El Poble Espanyol celebra el Nadal amb tot tipus d’activitats del 21 al 29 de desembre i enguany, per primera vegada, programa un espectacle.

L’espectacle Euphoria arriba a Barcelona per primera vegada

Ø  El Poble Espanyol programa l’espectacle Euphoria durant el període d’activitats de Nadal

Ø  La companyia, formada per 15 noies i adolescents de 9 a 16 anys, compta amb la direcció artística de Marc-Antoine Picard i la producció de Fòrum Licano Dance Company i Sàndal Produccions

WS_11_130819_WEB (34)

Barcelona, desembre de 2019 –

El Poble Espanyol celebra el Nadal amb tot tipus d’activitats del 21 al 29 de desembre i enguany, per primera vegada, programa un espectacle.

Del 22 al 29 de desembre, la Carpa del Poble Espanyol serà l’escenari on es podrà veure Euphoria, un espectacle que combina dansa acrobàtica, teatre, circ i màgia.

Euphoria és la història de l’Arlet, una nena que somia en fer màgia. A causa d’un canvi a la seva vida, veu com aquest somni es difumina. En aquest moment és quan necessita més “euphoria”, aquesta veu interior que tothom té dins i que ajuda a enfrontar-se a les pors.

La història parla sobre l’Arlet i sobre totes les dones que tenen un somni. Des que són nenes fins que creixen, superant totes les adversitats i les pors que apareixen al seu camí.

La companyia

La companyia està formada per 15 noies i adolescents de 9 a 16 anys dividides en dos repartiments. Les noies són ballarines i acròbates formades al Fòrum Licano de Lliçà de Vall, que crea la seva pròpia companyia de dansa. Aquestes noies, com la protagonista de la història, lluiten pel seu somni i es van obrint pas en la seva trajectòria professional.

Equip

Marc-Antoine Picard signa la direcció artística de l’espectacle. És director d’escena internacional i ha estat actor a l’espectacle KA del Cirque du Soleil a Las Vegas. Actualment és consultor artístic a Catalunya.

La producció va a càrrec de Fòrum Licano Dance Company i Sàndal Produccions, aquesta última, una productora que es crea el gener de 2017 a Manresa i que gestiona diversos projectes teatrals a Barcelona i a Girona amb un equip format per més de quaranta col·laboradors.

 INFORMACIÓ PRÀCTICA 
L’espectacle Euphoria s’inclou en les activitats de Nadal al Poble Espanyol 
Dates i horaris Euphoria: ·         
Del 22 al 29 de desembre:-          
22, 23, 24 i 27 de desembre a les 12:30h-         
 26 de desembre a les 12h-          
28 i 29 de desembre a les 12:30h i a les 17:30h

Preus: 
Les entrades de l’espectacle inclouen totes les activitats de Nadal i la visita al recinte del Poble Espanyol.·   
 Residents a Catalunya (a partir de 4 anys). Caldrà presentar document acreditatiu.
Entrada general: 12€ anticipada online*Les 100 primeres entrades de cada funció a 12€, la resta 18€ (online)·    

No residents a Catalunya:
 Adults: 23,20€ anticipada online
Fins als 12 anys: 18€ anticipada online 

*La tarifa online només serà aplicable si es compren les entrades amb un mínim d’un dia d’antelació. Si s’adquireixen el mateix dia de la visita, s’aplicarà la tarifa de taquilles. *
*Els menors de 4 anys que ocupin seient hauran de comprar entrada. 

Més informació i venda d’entrades: www.poble-espanyol.com