El quartet de saxos Kebyart comparteix escenari amb el prestigiós pianista hongarès Dénes Varjona dins del programa ST/ART

El dimecres 27 de novembre el quartet saxos Kebyart compartirà escenari amb el prestigiós pianista hongarès Dénes Várjon.

La col·laboració s’emmarca dins el programa ST/ART. Un projecte sostingut per la Jürg Müller-Stiftung i RHL Foundation, qui anualment aposten per un grup emergent amb la intenció d’internacionalitzar la seva carrera. El projecte culminarà amb un concert, el dia 27 de novembre a les 18h, a la Grosser Saal de la Musik Akademie Basel. El programa inclou obres Locatelli, Peter Eötvös i el Quintet de Robert Schumann, amb Dénes al piano.

Várjon va estudiar amb Ferenc Rados, Sir András Schiff o György Kurtág i comparteix regularment escenari amb Steven Isserlis, Miklós Perényi, Tabea Zimmerman o Jörg Widmann. Amb aquests dos últims compartirà l’escenari del Palau de la Música Catalana el pròxim 24 de febrer.

Aquesta temporada 2019-20 els Kebyart celebren el seu 5è aniversari. Durant aquests primers anys de vida, el jove grup de cambra ha aconseguit establir-se com una de les formacions amb més projecció de la seva generació.