Els Dissabtes Criminals de la Biblioteca Arús: Qui va robar els valuosos còdexs bizantins de la Biblioteca Arús? Dissabte 23 de març

Joc de misteri: Vols fer de detectiu?

Slider_CasesSingulars_Interior_CAT-6

 

 

 

 

Fem que una visita guiada a la Biblioteca Arús, sigui una aventura inoblidable. Gràcies a la investigació de cada sala, descobrirem un misteri mentre es visiten les instal·lacions de la Biblioteca. Participaràs en un microteatre de misteri on a cada sala hi haurà un personatge explicant la seva versió dels fets. En finalitzar la visita, seràs tu el detectiu que interrogui als personatges. Podràs resoldre el misteri?

L’activitat es realitza gràcies al grup Barcelona Misteriosa amb l’Esther Gómez, detectiu, en Joan Proubasta President Honorari Circulo Holmes, recopilador d’una de les més grans col·leccions sobre Sherlock Holmes que es pot visitar a la Biblioteca Arús. I Àngels Rochel , Carme Roger, Mapi Travessa, Jaume Gabaldà, Manel Mor i Cristina García Ferry.

Qui resolgui el robatori dels còdexs bizantins gaudirà d’una Visita Premium per a dues persones a la Biblioteca i col·lecció Sherlock Holmes de Joan Proubasta.

Data: 
Dissabte 23 de març

Preu: 20 €
Preu Març 2019: 18 €
Nen fins 12 anys: 12 €